NE IGRA U VUHANU: Jelena Janković je pre devet godina bila prva na svetu, a evo gde je sada (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE IGRA U VUHANU: Jelena Janković je pre devet godina bila prva na svetu, a evo gde je sada (FOTO)

Srpkinja preskače turnir na kojem je prošle godine stigla do trećeg kola.

Srpska teniserka Jelena Janković ne učestvuje na WTA turniru u Vuhanu, koji startuje idućeg ponedeljka, što će značajno da utiče na njen renking na listi najboljih na planeti. Jankovićeva je na ovom takmičenju prošle godine stigla do trećeg kola, a sada će da izgubi 105 WTA bodova, koje je tada osvojila.

IZNENAĐENJE: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak neočekivano svratio u Beograd, koji je razlog posete? (FOTO)

LEGENDA PODRŽALA ĐOKOVIĆA: Veliki Noletov IDOL stao uz srpskog asa i UPUTIO mu reči PODRŠKE! (FOTO)

Kada joj se oduzmu ovi bodovi Jelena će sa sadašnjeg 73. mesta da zabeleži veliki pad na listi, neće se nalaziti među 100 najbolje rangiranih teniserki.

PUKAO MU FILM: Nadal na lošem engleskom rešio da vodi politiku! Njegova izjava zatresla je Evropu! (FOTO)

Jelena Janković je ušla u Top 100 u oktobru 2003. godine i tu se zadržala 14 godina, odnosno 726 nedelje, a 2008. godine bila je i prva igračica sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.