Jelena: U odličnoj sam formi, protiv Šarapove nemam šta da izgubim!

Izvor: Blic, 28.Mar.2013, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena: U odličnoj sam formi, protiv Šarapove nemam šta da izgubim!

Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Majamiju pobedom nad 15. nosiocem Robertom Vinči, a u narednom meču sastaće se sa Marijom Šarapovom. Srpska teniserka rekla je da će u taj duel ući rasterećeno i sa željom da pruži što bolju partiju protiv favorizovane Ruskinje.

"Ovo je velika pobeda za mene, meč je bio veoma težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i bilo je frustrirajuće u pojedinim trenucima igre, ali sam srećna što sam bila sposobna da prevaziđem probleme i trijumfujem. Lepo je biti opet u polufinalu Majamija", rekla je Jelena posle pobede nad Robertom Vinči.

Ona je pobedila u devet od poslednjih deset mečeva - pet pobeda je vezala za titulu u Bogoti, izgubila je na otvaranju Indijan Velsa, da bi četiri trijumfa ostvarila u Majamiju.

"Igram mnogo bolje u poslednje vreme. U Bogoti sam pružala dobre partije, i došla sam u SAD sa mnogo samopouzdanja. Protiv Šarapove nemam šta da izgubim, ona je druga teniserka sveta, igra sjajno. Hoću da izađem na teren, uživam u tenisu i nadam se, igram dobro. Svaki meč je nova šansa", zaključila je Jelena.

Povezane vesti: Janković: Lepo je biti opet u polufinalu Majamija, protiv Šarapove nemam šta da izgubim! Pobeda Jelene za skok na listi i polufinalni duel Majamija sa Šarapovom! Serena i Radvanjska u polufinalu, Jelena u ponoć kreće da im se pridruži Janković: Presrećna sam zbog plasmana u četvrtfinale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JJ: Nemam šta da izgubim

Izvor: Akter, 28.Mar.2013

Nakon plasmana u polufinale WTA turnira u Majamiju, Jelena Janković je poručila da nema šta da izgubi u narednom duelu sa Ruskinjom Marijom Šarapovom

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.