Janković pobedila Kiz za osminu finala Sinsinatija

Izvor: Studio B, 19.Avg.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković pobedila Kiz za osminu finala Sinsinatija

Srpska teniserka Jelena Janković savladala je večeras Amerikanku Medison Kiz sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:4), 6:4 i plasirala se u osminu finala WTA turnira premijer serije u Sinsinatiju.

U njihovom četvrtom međusobnom okršaju vođena je velika i neizvesna borba, ali je Jankovićeva u odlučujućim trenucima zadržala koncentzraciju za treću pobedu nad deset godina mlađom i za ŠEST mesta bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rangiranom protivnicom (19).

Srpska teniserka loše je otvorila meč, međutim, vratila se u igru brejkom u devetom gemu, da bi potom bila sigurnija u taj-brejku za vođstvo od 1:0 u setovima.

U drugom setu takođe je bilo mnogo neizvesnosti, Jankovićeva je na svoj servis povela sa 5:4, ali je odmah napravila brejk za trijumf posle nešto više od dva sata igre.

U osmini finala srpska teniserka čeka bolju iz meča u kojem igraju Čehinja Karolina Pliškova i Mađarica Timea Baboš.

Jankovićevu kasnije večeras sa Ruskinjom Jelenom Vesninom čeka i meč u osmini finala dublova, a njihove protivnice su Anabel Medina Gariges i Aranča Para iz Španije.

Ženski turnir u Sinsinatiju igra se za ukupan nagradni fond od 2,7 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.