Černišov zadovoljan: Zaslužena pobeda

Izvor: B92, 03.Mar.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Černišov zadovoljan: Zaslužena pobeda

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je da je zadovoljan pobedom nad Jagodinom, ali da je još zadovoljniji plasmanom u polufinale Kupa Srbije.

"Utakmica je bila prava kup utakmica. Bilo je mnogo duela. Oba tima su htela da prodju dalje i oba su imala svoje šanse."

"Mi smo izdržali pritisak i u poslednjim minutima iskoristili smo šanse koje su nam se ukazale. Smatram da smo zasluženo pobedili i plasirali se u polufinale Kupa Srbije što je za naš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub veliki uspeh", rekao je Černišov novinarima u Jagodini.

Spartak je pobedio zahvaljujući golovima Ognjena Mudrinskog u 89. i 90. minutu meča. Trener Jagodine Stevan Mojsilović čestitao je Spartaku na pobedi i istakao da je njegovom timu prvenstvo prioritet.

"Niko ne voli da gubi, tako ni ja bez obzira što je nama prioritet prvenstvo. Hteli smo da pobedimo, a zatajili smo u fazi napada. U prvom delu imali smo tri čiste situacije da damo gol, bili smo bolji i trebalo je da damo dva gola. Kada se utakmica privodila kraju i kada su već bili izvesni penali, onda smo poklonili penal. Nemam reči da objasnim kako je moguće da tako iskusan igrač napravi onakav start i penal i prelomi tu utakmicu", rekao je Mojsilović.

"Sve u svemu, izgubili smo i ne vredi ništa pričati", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.