Borac, Spartak i Javor polufinalisti Kupa Srbije

Izvor: Studio B, 02.Mar.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac, Spartak i Javor polufinalisti Kupa Srbije

Fudbaleri čačanskog Borca, subotičkog Spartaka i Javora plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Borac je u Čačku slavio protiv OFK Beograda 2:0 pogocima Marija Maslaća u 63. i Srđana Vujaklije u 80. minutu, dok je Spartak kao gost nadigrao Jagodinu, istim rezultatom, a Ognjen Mudrinski je sa dva gola u finišu protiv bivšeg kluba doneo prolaz dalje.

U Ivanjici Javor i Vojvodina su odigrali 2:2, a domaćin je prošao dalje na "penal lutriji" - 5:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Javor je poveo golom Marka Docića u 25. minutu iz slobodnog udarca, ali su u nastavku Novosađani preokrenuli.

Prvo je izjednačio Nikola Ašćerić u 47. minutu, da bi Filip Malbašić u 68. minutu doneo prednost ekipi Nenada Lalatovića. Ipak, u pretposlednjem minutu izjednačio je Jovan Đokić.

U penal seriji Javor je pogodio svih pet puta, a presudio je golman Ivanjičana Vladan Đogatović, koji je odbranio penal Lazaru Rosiću.

Od 18 sati u Humskoj igraju Partizan - Radnički Niš.

Polufinalni mečevi igraju se 16. marta i 20. aprila, dok je finale zakazano za 11. maj.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Jagodina

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Borac i Spartak prvi polufinalisti Kupa Srbije

Izvor: Akter, 02.Mar.2016

Fudbaleri čačanskog Borca i subotičkog Spartaka plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedama od 2:0 nad OFK Beogradom, odnosno Jagodinom..Borac je u Čačku slavio pogocima Marija Maslaća u 63. i Srđana Vujaklije u 80. minutu, dok je Ognjen Mudrinski sa dva gola u finišu protiv bivšeg kluba...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.