Najava događaja za nedjelju, 25. oktobar 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 25.Okt.2020, 08:11

Najava događaja za nedjelju, 25. oktobar 2020. godine

IZBORI 2020. ČELINAC – U 13.15 časova predsjednik SNSD-a Milorad Dodik razgovaraće sa kandidatima ove političke partije u Čelincu, a druženju će prisustvovati i predsjednici koalicionih partija u Čelincu /SP, SPS, US, DEMOS i NDP/. Planirano je da se poslije druženja medijima obrate Dodik i kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac Vlado Gligorić. /bašta lokalne kafeterije “Nikos”/ PRIJEDOR/NOVI GRAD/KOSTAJNICA – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << obići će odbore ove stranke: – u 13.30 časova u Prijedoru; /ispred hotela “Prijedor”/ – u 14.15 časova u Novom Gradu, /kancelarije stranke/ – u 15.00 časova u Kostajnici. /kancelarije stranke/ BANJALUKA – U 10.00 časova konferencija za novinare nosioca odborničke liste kandidata SDS-a za Skupštinu grada Banjaluka Slavka Grbića i odborničkog kandidata Vesne Adamović. /prostorije SDS/ TESLIĆ – U 11.00 časova Opštinski odbor Demokratskog saveza – Demos predstaviće program aktivnosti za predstojeće lokalne izbore. /Kino sala/ SVIJET BAMAKO – Francuski ministar spoljnih poslova Žan Iv Ledrijan u posjeti Maliju. ČILE – Referendum o Ustavu. Чланак Najava događaja za nedjelju, 25. oktobar 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SNSD s partnerima učinio da seČelinac promijeni"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020

ČELINAC - SNSD je u Čelincu zajedno sa ostalim koalicionim partnerima pokazao zrelost, jer je učinio sve da se izgled Čelinca promijeni, jer se ulagalo u infrastrukturu, škole, sportsku dvoranu, rekao je predsjednik ove stranke Milorad Dodik nakon sastanka s kandidatom za načelnika opštine i odborničkim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.