Zodijak otkriva koje bolesti prete vašem horoskopskom znaku

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zodijak otkriva koje bolesti prete vašem horoskopskom znaku

Ne samo da je astrologija korisna u predviđanju budućnosti, ali i spoznaji osobina ličnosti, znakovi Zodijaka takođe mogu mnogo reći o zdravlju.

Mnogi astrolozi veruju da horoskopski znak može predvideti vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Ovan - Najčešće pate od glavobolje i migrene, uglavnom uzrokovanih stresom. Kao najbolji lek predlažu se lagane kardio vežbe i šetnje na svežem vazduhu.

Bik - Posebno je osetljiv na vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << promene, što često uzrokuje bol u grlu i kašalj. Najbolji savet za vaše zdravlje je da se pazite hladnoće i oblačite toplo.

Blizanci - Veoma društveni i zabavni ljudi, Blizanci se često suočavaju sa problemima nervnog sistema. Takođe, ako provode mnogo vremena na telefonu ili laptopu, to bi moglo izazvati i opterećenje na ramenima i rukama. Za njih su najbolje lagane vežbe i da odmore malo od elektronskih uređaja.

Rak - Pored problema sa fizičkim zdravljem kao što je nervozan stomak, Rak takođe ima i psiholoških problema, poput naglih promena raspoloženja, depresije i problema sa ishranom. Rakovima se savetuje da povedu računa o svojim emocijama.

Lav - Uprkos svojoj aktivnoj i energičnoj prirodi, Lavovi se suočavaju  sa zdravstvenim problemima vezanim za srce i krvni pritisak, ali i leđne mišiće. Predloženi lek je meditacija i mišićna relaksacija.

Devica - Pati od alergija na hranu, nervoznih creva i želuca i problema u ishrani. Predlaže se da se bave jogom i da se okrenu zdravoj ishrani.

Vaga - Najosetljiviji su na probleme s kožom, bešikom i bubrezima. Obično pate od dijareje. Treba da unose mnogo tečnosti i održavaju hidrataciju.

Foto: Shutterstock

Škorpija - Imaju tendenciju da pate od hormonalnih i reproduktivnih problema. Ovo, veruju astrolozi, uzrokovano je njihovim negativnim odnosom prema svemu. Kako bi izbegli ove zdravstvene probleme, predlaže se da razmišljaju pozitivnije.

Evo zašto bi bilo dobro da ove horoskopske znakove imate pored sebe

Strelac - Obično pate od problema sa vidom. Pazite kuda idete i klonite se nevolja.

Jarac - Najčešće imaju probleme s kostima i zglobovima i imaju loše zube. Osećaju bolove u kolenima i zglobovima,  predlaže se povećan unos kalcijuma i masaža.

Ova tri horoskopska znaka u novembru čeka eksplozija ljubavi i strasti

Vodolija - Uglavnom imaju probleme s nogama i zglobovima, posebno ako se profesionalno bave sportom. Treba da se zdravo hrane i izbegavaju rigorozna vežbanja.

Omiljeni u svakom društvu: Rođene u ovom znaku svi vole, a evo ko je najomraženiji znak Zodijaka

Ribe - Ovaj horoskopski znak najčešće pati od zdravstvenih problema vezanih za imuni sistem i refleksne radnje. Predloženi lek bi bio da se uzdrži od bilo koje vrste intoksikacije.

Ova tri horoskopska znaka čeka velika sreća do 22. novembra

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.