Izvor: Luftika.rs, 04.Avg.2023, 13:37

Žena Vodolija je uvek ispred svih – ona je uvek original, a nikada kopija

Toliko iskrenosti, autentičnosti i neglumljenog prijateljstva teško ćete naći u bilo kojem drugom horoskopskom znaku. Ako joj niste po volji, dat će vam to do znanja – ali ako joj se svidite steći ćete prijatelja na kojeg se možete osloniti bilo kada i o bilo čemu se radilo.
Muškarcima koji bi heli osvojiti srce žene ovog horoskopskog znaka preporučićemo da zaborave na otrcane fraze koje inače “uvek pale”. Ova je žena toliko pronicljiva pa će njen analitički um začas >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prozreti kroz laži koje joj želite podvaliti.
Ona je Vodolija Žena Vodolija je inteligentna, ženstvena i nežna – ali na svoj osebujan način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvek original, a nikada kopija.
Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko ju je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je ona uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrede i nemoguće ju je ‘strpati u fioku’ jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.
S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna pomoći, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći.
Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivp – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.
Kako ćete prepoznati ženu Vodoliju Tu neće biti problema, jer će vam već svojom vanjštinom dati do znanja da ne želi slepo slediti trendove. Ma ne kažemo sada da će bežati od mode i da ju uopšte neće zanimati što je u kojem trenutku moderno i šta se nosi, ali žena Vodolija će uvek ubaciti barem neki detalj po kojemu će odskakati iz gomile.
Ludi šešir, ili šal kakav bi stavila samo ona, ili tetovaža neobičnog oblika i na neobičnom mestu – žena Vodolija nikada neće biti običan klon kakve modna industrija izbacuje s tekuće trake!
Suptilan i dražestan osmeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodolije.
Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i jedrosti, čak više znaju naginjati dečačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svetu modelinga kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi.
Iskričave oči odaju veliku živost, ali često znaju imati ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikuliran glas. Međutim, kako god izgledala spolja, bez obzira imala i najozbiljniji izraz lica, u svojoj suštini vedra Vodolija uvek će uživati i biti zadovoljna.
U sezoni kad svi nose mini suknje Vodoliju ćete prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna i smela, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli privlačiti pažnju i šokirati.
Jedan dan imaće svetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već idući biće odevena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju, poput fine svilene bluze uparene s kaki pantalonama. U njenom ormanu uvek će se naći avangardnih odevnih komada, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne, i što se tiče načina na koji je ošišana i boje kose.
Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morsko plava, tirkizna, jarko ružičasta i smaragdno zelena. Lepota bez okrutnosti njena je misao vodilja kad kupuje kozmetiku zbog čega bira brendove koji ne testiraju na životinjama, a voli se i odvažiti raditi sama prirodne kozmetičke proizvode.
U kupovinu nikada ne ide s popisom stvari koje treba kupiti, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki, ‘sterilni’ šoping centri nego manje razvikani lokalni dućani u kojima će naći vinidž komade te ih spariti u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više zato da provede vreme u dobrom društvu nego da nešto kupi.
Nezavisna žena Prava nezavisnost žene Vodolije vidjeće se tek kada zagrebete ispod površine i kada je upoznate malo bolje. Toliko iskrenosti i neglumljenog prijateljstva teško ćete naći u bilo kojem drugom horoskopskom znaku. Ako joj niste po volji, daće vam to do znanja – ali ako joj se svidite steći ćete prijatelja na kojeg se možete osloniti bilo kada i o bilo čemu se radilo.
Muškarcima koji bi hteli osvojiti srce žene ovog horoskopskog znaka preporučićemo da zaborave na otrcane fraze koje inače “uvek pale”.
Žena Vodolija je inteligentna i pronicljiva pa će njen analitički um začas prozreti kroz laži koje joj želite podvaliti. Ako nam ne verujete, probajte – ali biće vam ipak bolje da od početka budete iskreni i da nastupate otvorenog srca.
Žena Vodolija u ljubavi Još jedno upozorenje za pripadnike jačeg pola: veza s ženom Vodolijom retko će biti lagana plovidba mirnim jezerom, a mnogo češće borba s nabujalim rečnim brzacima. Jednoličnost i rutina njoj brzo dosade, pa će uvek predlagati nešto novo i još malo izazovnije. Želite li beskrajne mirne večeri pred televizijskim ekranom? E, onda će vam ipak biti bolje da takvu partnerku potražite negde drugde.
U ljubavi žena Vodolija je odana i iskrena, iako to neće naglašavati usiljenim gugutanjem i neće glumiti krhku princezu. Zapamtite da ona jako ceni svoju slobodu i uvek će nastojati zadržati barem deo vremena ili prostora samo za sebe, a istu će slobodu dati i svome partneru.
Ipak, nemojte ni slučajno njenu neposesivnost shvatiti kao zeleno svetlo za nekakve izlete sa strane, jer ona uz svu svoju nekonvencionalnost svejedno ceni i mnoge staromodne vrednosti – a vernost je visoko na listi takvih!
Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.
Pružite joj dovoljno intelektualne stimulacije i dopustite joj da se oseti slobodnom, a ona će vam uzvratiti strašću i vernošću. Da, znamo da sa ženom Vodolijom nije lako, i znam da se treba potruditi…
Ali sve će vam se isplatiti na kraju!
Prijateljstvo Dok hoda ulicom svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodolija voli sa svima biti u dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.
Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećanjima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika.
Velikodušna i uvek tu kad je prijatelj treba, žena Vodolija se sprijateljuje s onima s kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama.
Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.
Izvor: Atma
U ova 3 horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve, idiličan porodični život pretvoriće u muku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.