Zatvoreni, stidljivi, ćutiljivi – ovim horoskopskim znakovima ćaskanje ne ide od ruke

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2021, 11:41

Zatvoreni, stidljivi, ćutiljivi – ovim horoskopskim znakovima ćaskanje ne ide od ruke

Neki ljudi mogu bez problema da pričaju sa vama kao da vas znaju ceo život, a upoznali ste se pre deset minuta. Međutim, ovi horoskopskim znakovima ćaskanje ne ide baš od ruke.
Foto: Shutterstock
Rak Rakovi su u suštini stidljivi – ne osećaju se prijatno među novim ljudima, i često postaju nervozni u njihovom okruženju. Zbog toga im neobavezno ćaskanje i ne ide najbolje.
Devica Često su “knjiški moljci” koji ne shvataju koncept razgovora. Žele da znaju najdublje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tajne i želje osobe sa kojom pričaju, pa ih ne zanima previše ideja čavrljanja.
Škorpija Oni moraju da skupe puno hrabrosti da bi razgovarali sa nekim. Ne vole suvišnu, nepotrebnu komunikaciju, jer su po svojoj prirodi dosta zatvoreni i rezervisani.



The post Zatvoreni, stidljivi, ćutiljivi – ovim horoskopskim znakovima ćaskanje ne ide od ruke appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.