Izvor: Piplmetar.rs, 28.Nov.2023, 14:30

Za ova dva horoskopska znaka decembar će biti najgori mesec, stiže naplata greške iz prošlosti!

Najgori decembar za dva horoskopska znaka stiže nam uskoro! Sreća će im okrenuti leđa, a greške iz prošlosti doći će na naplatu, bar tako kaže čuveni ruski astrolog Pavel Globa.
Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose:
Photo by Hert Niks on Unsplash
  Blizanci Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mesec kada je poslovni život u pitanju.
Pročitajte: Device pucaju pod pritiskom, Rakovi na udaru tračeva, a jedan znak doživljava potpuni preokret U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu da upoznaju srodnu dušu.
Vodolija Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osjetiće i pritiske da okončaju neke prethodne projekte i poslovne obaveze.
Shutterstock
  Globin savet je da sve važne stvari odlažu i da im zviezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idealna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.
Međutim, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihovu budućnost, piše Kurir Stil.


hellomagazin.rs



Photo by Guneet Jassal on Unsplash


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.