Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2022, 19:26

Vodolija, Jarac, Strelac i Bik do kraja 2022. srešće nekoga ko će im promeniti život

Preostalih šest meseci 2022. godine obeležiće romantične vibracije. Za vreme letnjih meseci brojne ljubavne iskre će planuti, ali neke ljubavi će opstati i mnogo duže nakon što leto prođe.
U ovom periodu oslobađamo se tereta prošlosti, a Venera, planeta ljubavi i zanosa, srećnie Zodijaka vodi ravno do one prave osobe.
Astrolozi navode četiri horoskopska znaka koja će izaći iz svoje zone komfora, skupiće hrabrosti i prepustiće se ljubavi na koju su dugo čekali.
Vodolija Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ovog znaka doživeće sudbinski susret krajem novembra ili u decembru, a usputno flertovanje preći će im u redovan hobi.
Odbacite sve stege, sumnje i proračune i prepustite se svojoj intuiciji. Uzmite vremena za formalizovanje svojih odnosa, uživajte u romantičnim trenucima i gradite tople odnose od poverenja. Svakodnevni problemi će se lako rešiti i nema svrhe previše se njima opterećivati.
Osoba koju ćete upoznati u ovom periodu može postati vaš veran partner  ne samo u braku, već i u poslu.
Jarac Pripremite se za neočekivani susret u septembru, koji će potpuno promeniti vaše dotadašnje životne planove. Budući supružnik biće stari poznanik, kolega ili slučajni saputnik, a do sastanka s vašom srodnom dušom dovešće splet neobičnih okolnosti.
Odigraće se na mestu na kojem ste to najmanje očekivali, a vaš život će se zauvek promeniti.
Strelac Romantični susret desiće se na neočekivanom i neobičnom mestu – na poslu, u teretani, ili u supermarketu. Roamnsa između vas će brzo eksplodirati, pa u početku nećete biti ni svesni šta se događa.
Ubrzo nećete želeti da se odvajate ni na sekund, a planovi o zajedničkom životu brzo će početi da se kuju. Novo poznanstvo će vam promeniti život i najverovatnije će se završiti brakom.
Zvezde predviđaju da će taj odnos biti vrlo uspešan i harmoničan, s obzirom da ćete ga ostvariti sa osobom sa kojom se u potpunosti poklapate.
Bik Svi Bikovi koji su umorni od usamljenosti moraju da znaju da im je 2022. godina pripremila ugodna iznenađenja. U drugoj polovini leta definitivno možete da očekujete sudbiski susret.
Bikovi koji se odluče za putovanje drastično povećavaju svoje šanse za upoznavanjem prave osobe. Taj susret biće prepun romantike nezaboravnih utisaka.
Strast će se odmah razbuktati, ali savet je da ne žurite previše. Dobro sagledajte tu osobu i potrudite se da rešite sve one svakodnevne probleme koji mogu ljubavnoj sreći stati na put. Uverite se da su te simpatije zaista obostrane.
4 horoskopska znaka sa kojima ne bi smeli da ulazite u vezu ako želite miran život

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.