Vage ČUVAJTE se POVREDA, Vodolije POD velikim STRESOM - Horoskop za utorak je spreman, evo šta predviđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 08:19

Vage ČUVAJTE se POVREDA, Vodolije POD velikim STRESOM - Horoskop za utorak je spreman, evo šta predviđa

Još jedan radni dan je pred nama. Saznajte prognoze astologa za dan koji je pred nama. Vreme je dosta hladnije pa su moguće respiratorne infekcije i prehlade koje prete svima. Savet je da povedete računa o zdravlju. Dan započnite pre svega pozitivno raspoloženi, a onda se pobrinite da održite rutinu zdravog života. Umesto kafe uzmite limunadu i naravno prostudirajte horoskop.

Horoskop za utorak je pred nama, pogledajte šta predviđa za vaš znak, iskoristite sve prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izbegnite eventualne probleme ili konflikte.

Ovan

Posao: Svoja očekivanja danas korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da zapnete dobro kako biste izašli na kraj sa mogućim preprekama.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska je izvesno. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Fokusirajte se na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše danas, a još manje se svađajte.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju potencijalnu buru i dosta talasanja u vašem emotivnom moru, pa se potrudite da to što efikasnije ublažite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Potrebno je dva puta proveriti ugovor pre nego što ga potpišete, voditi  računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju  imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Slobodni, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite željene kontakte, ali opušteno i bez dubljeg vezivanja.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Rak

Posao: Imate dosta novih poslovnih ideja, ali bez obzira koliko izgledalo lako ostvarljivo, nemojte se zaletati, makar dok ne proverite sve.

Ljubav: Komunikacija sa novom osobom na vašem ljubavnom putu teče dobro, a za očekivati je i da produbite neke zajedničke teme. U svakom slučaju, opustite se i uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija.

Lav

Posao:  Solidan radni dan da Lavovi prvenstveno uspešno srede zaostale profesionalne obaveze, i naprave bolji i precizniji plan za poslovne korake koji ih čekaju u narednom periodu.

Ljubav: Slobodni Lavovi, ukoliko ste pokrenuli već neku priču, ništa ne požurujte i sve će biti u redu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: Solidan radni dan je pred Devicama. Iako vas očekuje dosta novosti u samom procesu rada, vi ćete se prilagoditi svemu.

Ljubav:  U periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače, iskoristite to za provod, druženje, izlaske i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične Vage, naročito ako su ušle u neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima. Možete i izaći na neko fino mesto.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Bezmalo sve profesionalne aktivnosti danas će vam ići od ruke, tako da razloga zabrinutost nema.

Ljubav: Slobodne Škorpije,  više osoba je zainteresovano za vas,  neke od njih jasno pokazuju svoje namere, a neke prikriveno.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strelčeva trebalo bi da praktično samo nastave tamo gde su stali – dakle punom parom i krupnim koracima ka profesionalnim ciljevima. Neke dogovore od ranije sada možete uspešno pokrenuti.

Ljubav: Partner je nezadovoljan pažnjom koju dobija od vas, stoga bi valjalo da se malo opustite i posvetite mu se na adekvatan način.

Zdravlje: Opterećenost kičmenog stuba.

Jarac

Posao: Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima, neki od njih bi mogli da pričaju previše, ali to ne bi trebalo da ugrozi vašu stabilnu poslovnu poziciju.

Ljubav: Između vas i drage osobe trebalo bi da je sve u redu, uživajte u međusobnoj pažnji, organizujte neko druženje sa prijateljima, izlazite, šta god samo da vam je lepo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Danas bi mogli da se rastrčite na sve strane i pokušate da odradite paralelno nekoliko poslovnih obaveza. Potrudite se da ne upadnete u verbalni konflikt sa autoritetima, ne treba vam to.

Ljubav: Slobodne Vodolije,  postoji šansa da se više osoba trenutno mota oko vas ili pokazuju neku inicijativu prema vama.

Zdravlje: Stres, umor.

Ribe

Posao: Dosta obaveza verovatno već imate, a danas vas na profesionalnom polju očekuje i još neka pride. Ako i to završite, onda će iskrsnuti još neka nova. Polako i organizovano, rešićete sve.

Ljubav: Slobodne Ribeiako postoji naklonost i simpatija prema nekome, sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.