UVEK KORAK ISPRED VAS! Nezavisan i intuitivan: Ovaj horoskopski znak NIKADA nećete uspeti da PREVARITE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEK KORAK ISPRED VAS! Nezavisan i intuitivan: Ovaj horoskopski znak NIKADA nećete uspeti da PREVARITE!

Da li ga imate u okruženju?

Horoskop će vam reći sve što želite da znate o znakovima Zodijaka, isto tako i ono najskrivenije, što možda i ne želite - a baš takva je i Vodolija.

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno nezavisan, uvek sledi svoj put, traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Uvek govori šta misli i govori istinu. Vrlo je objektivan i ne dopušta da se njegove emocije upliću.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />LUDA ŽURKA ILI KLOPA U KREVETU? Kuda za DOČEK? Evo kako koji horoskopski znak PROSLAVLJA Novu Godinu!

MAGNETSKI SE PRIVLAČE, VEĆ NA PRVI POGLED! Evo koje horoskopske kombinacije ne mogu da ODOLE jedno drugom!

Vodolija je nezavisna osoba, a svaki pokušaj da ga zadržite ili ograničite je provokacija za beg. Vodolije bi trebalo da budu slobodne. Neozavisnost nije samo njihova želja, već i njihova dobrobit i sreća. Hladna spoljašnost skriva prijateljsko srce koje će pokušati da pomogne svojim prijateljima na sve moguće načine.

Progresivna, originalna, humana i nezavisna Vodolija će osvojiti baš svakog ko joj se približi, a kada vas jednom osvoji, nikada nećete poželeti da odete od nje.

U SVAKOJ ČORBI MIROĐIJA! Uff... Evo koji od horoskopskih znakova je NAJIRITANTNIJI PAMETNJAKOVIĆ!

Voli kada su ljudi srećni i veseli i uvek pokušava da učini sve da se drugi osećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što je Vodolijama važno jeste da niko ne pokuša da ograniči njihovu slobodu, kako bi mogli da živi bez ikakvih obveza. Jednostavno, dopustite da budu slobodni.

NISU MATERIJAL ZA DOBRU VEZU! Ovi horoskopski znakovi su NAJGORI PARTNERI od svih! Izbegavajte ih!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.