Svaki horoskopski znak ima slabu tačku koja će ga izludeti u krevetu

Izvor: 011vodič.com, 04.Dec.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki horoskopski znak ima slabu tačku koja će ga izludeti u krevetu

Svaki horoskopski znak ima određene predispozicije koje utIču na njegov seksualni život te da su zbog toga neki horoskopski znakovi međusobno kompatibilniji u krevetu.
1. Ovan
Ovan obožava preuzeti inicijativu i bitno mu je da se održi iskra. Njima vrlo lako postane dosadno pa je bitno da isprobavaju nove stvari poput novih seksualnih igrački i novih poza, no isto tako će im biti zabavno seksati se na neobičnim mestima, na primer na kuhinjskom stolu ili u automobilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Najbolje se slažu s Lavom, Strelcem, Vagom, Rakom i Blizancima.
2. Bik
Bikovi vole istraživati i vole razmaziti sva čula. Uzeće vremena da shvate što im najbolje odgovara. Seks povezuju s hranom i vole ih kombinovati. Uživaće u predigri tokom koje ih partner hrani jagodama ili u kojoj jedu čokoladni sirup ili med jedno s drugoga. Najbolje se slažu s Devicom, Jarcem, Škorpionom, Ribom i Rakom.
3. Blizanci
Blizanci imaju podvojenu ličnost i biće sretni ako obe te ličnosti budu uključene u igru pa vole izmenjivati dominantnu i submisivnu ulogu. Vole igrati uloge i verovatno će im biti jako zanimljiva ideja snimanja kućnog uratka. Odgovaraju im Vaga, Vodolija, Strelac, Lav i Riba.
4. Rak
Rakovi vole udovoljavati partneru, okružiti ga ljubavlju i pažnjom, ali takođe vole kad im se to vrati. Zanimljivo im je igranje uloga, a posebno će uživati glumeći policajca ili vatrogasca. Najbolje će se snaći sa Škorpionom, Ribom, Jarcem, Devicom ili Bikom.
5. Lav
Vatreni Lavovi vole dominirati, a kao horoskopski znak koji je najskloniji ekshibicionizmu uživat će u svakoj prilici da pokažu svoje ljubavne veštine. Zato će im se svideti seks utroje, seks na javnom mestu ili čak snimanje ljubavnog čina. Slažu se s Ovnom, Strelcem, Vodolijom, Vagom i Blizancima.
6. Djevica
Osetljive Device uživaće u tantričnom seksu i mogućnosti da se s partnerom povežu na dubljoj razini. Najbolji partneri su im Bik, Rak, Riba, Škorpion.
7. Vaga
Vage vole ravnotežu pa nije neobično da, ako su u javnosti dominantni, u krevetu vole preuzeti submisivnu ulogu. Iako se smatraju jako romantičnima, uživaće u fantazijama koje uključuju orgije ili grupni seks, a sviđaće im se i seksi kostimi. Odgovaraju im Blizanci, Rakovi, Vodolije, Strelci i Lavovi.
8. Škorpion
Najseksualniji znak obožava kontrolu, a uživaće u tome da veže oči partneru, stavi mu lisice ili ga grize. Obožavaće sve što će ih naterati da pomaknu granice ili ih gurnuti preko ruba poput igara s kockicama leda ili vrućim voskom. Najbolji partneri za njih su Riba, Rak, Bik, Devica.
9. Strelac
Strelci se vole osećati razmaženo pa će im odgovarati luksuzne plahte, skupe mirisne sveće ili ekstravagantno donje rublje, no uživaće i u seksu na otvorenom ili na javnom mestu. Najbolje im odgovaraju Ovan, Lav, Vodolije, Vaga ili blizanci.
10. Jarac
Jarci vole šefovati, kako u spavaćoj sobi tako i izvan nje. Izludiće ih mogućnost da zavežu partnera, a uživat će i u sado-mazo igricama. Naravno, ako su oni glavni. Slažu se s Devicom, Bikom, Rakom, Ribom i Škorpionom.
11. Vodolija
Vodolije su radoznale, stoga će im se svideti sve što je novo i neuobičajeno, poput jestivog donjeg rublja ili seksa u javnosti, a neće im biti teško isprobati neki seksualni fetiš. Idealni partneri za njih su Blizanci, Vaga, Lav, Strelac i Ovan.
12. Riba
Senzualne ribe obožavaće spori seks koji će započeti nežnom masažom, a najviše će uživati s posvećenim partnerom koji voli preuzeti inicijativu. Slažu se sa Škorpionom, Rakom, Devicom, Jarcem i Bikom.

The post Svaki horoskopski znak ima slabu tačku koja će ga izludeti u krevetu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.