Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2023, 10:29

Stižu 2 supermeseca – lomiće srca i doneće patnju, promene i neviđeni haos

U danima pred nama na astro nebu doći će do velikih promena, s obzirom da 1. avgusta u 19.32 stiže pun Mesec u Vodoliji.
Lunarni ciklus traje 29,5 dana, te ćemo 30. avgusta doživeti još jedan pun Mesec – tzv. Plavi Mesec u Ribama.
I jedan i drugi mesec biće Supermesec, a to znači da će da budu bliže Zemlji i da ćemo jače da osetimo njihov uticaj i mi i naš horoskop.
Pojava super punog Meseca skreće pažnju na ono što treba da se pusti iz naših života. Oni nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << donose svest o svemu što se mora ukloniti da bismo evoluirali i napredovali.
Dva puna Super meseca u istom mesecu ukazuju na izuzetno snažnu želju da se oslobodimo, očistimo, otpustimo i ostavimo sve što više ne rezonuje sa našim bićem. Do kraja avgusta verovatno ćemo pronaći prazan prostor, bilo da je fizički, emocionalan ili oboje.
Pun mesec u Vodoliji Pun Mesec u avgustu 1. 8. pada u vazdušni znak Vodolije i savršena je ulazna tačka za „stvaranje prostora“. Sadrži isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo što nam otežava život.
Verovatno ćemo da osetimo snažne isceljujuće vibracije pod ovim punim mesecom, posebno kada su u pitanju stvari koje se tiču srca. Ova energija koja isceljuje srce dodatno će se pojačati kako Venera, planet ljubavi, bude duboko u svom retrogradnom hodu.
Možda ćemo otkriti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izranjaju na površinu. Možemo se osećati posebno emotivno i osetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pred puni Mesec, verovatno ćemo osetiti olakšanja kada prođe.
Vodolija je vazdušni znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Naše misli mogu da se vrte; možemo zateći sebe kako idemo napred-nazad preko stvari.
Iako može biti izazovno ostati van ovog prostora, možda će biti neophodno da se zaustavimo i saslušamo šta naše misli imaju da kažu. Zapisivanje stvari, razgovor sa prijateljem ili jednostavno odvajanje vremena za razgovor uz naše mentalno brbljanje može doneti olakšanje.
Kao nosilac vode, energija Vodolije ima dar da može da preuzme mentalno brbljanje, emocije i psihičke ostatke (vodu) koji cirkulišu i transformiše ih pre nego što ih vrati na zemlju. U ovom procesu transmutacije, ovaj psihički otpad se vraća u stanje nulte tačke, u stanje neutralnosti.
Kada se ovo stanje postigne, um može jasno razmišljati, možemo se osećati usklađenije i pravi odgovori se mogu lakše pronaći. Energija Vodolije može nam pomoći da sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo doneli najbolju odluku za budućnost.
Naravno, proces nije uvek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mesec podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu.
Vibracije asteroida Čariklo Lekovite vibracije ovog punog meseca će takođe biti pojačane asteroidom Čariklo, koji će biti veoma aktivan pod ovim punim mesecom.
Čariklo se vezuje i za lečenje, ali se bavi oblašću duhovne medicine. Čariklo nas vodi da pronađemo pravi lek, bilo da je to šetnja parkom, dodatak ishrani, praksa meditacije i slično.
Čariklo je veoma povezano sa biljem, lekovitom hranom, kristalima i elementima prirode. Podstiče nas da se setimo lekovite moći sopstvenog tela i da svoju vitalnu energiju možemo da podržimo okrećući se darovima majke prirode.
Punjenje vašeg uma, tela i duše pod ovim punim mesecom može doći veoma dobro provođenjem vremena u prirodi ili odabirom lekovite hrane i bilja. Koristite svoju intuiciju da vas odvede do onoga što je najhranljivije, a zatim iskoristite to da obnovite svoje telo.
Portal Lavlje kapije Ubrzo nakon što ovaj Pun Mesec dostigne svoj vrhunac, naći ćemo se da ulazimo u portal Lavlje kapije. Portal Lavlje kapije se aktivira 8. avgusta i takođe može doneti povećanje isceljujuće energije.
Portal Lavlje kapije je portal koji slavi izlazak Sirijusa, našeg duhovnog sunca. Kako naše duhovno Sunce izlazi, ono se ponovo rađa, a mi takođe možemo osetiti ponovno rođenje naše sopstvene duhovne energije ispod ovog portala.
Uz svu ovu moćnu lunarnu energiju koja cirkuliše i portal dostiže vrhunac samo nekoliko dana nakon toga, ovaj pun mesec je moćno vreme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema. Koristite njegovu energiju da očistite, detoksikujete i izbacite negativne misli iz svog bića. Baš kao i vodonoša Vodolije, vratite se u svoju tačku nultog stanja i odatle će sve biti lakše.
Pošto će energija Vodolije biti jaka pod ovim punim Mesecom, možemo je koristiti da se povežemo sa darom vodonoše. Možemo da iskoristimo snagu našeg daha da transformišemo guste, teške, negativne ili ožalošćene energije oko nas u nešto lakše, više pune nade i više ljubavi.
Dozvolite da saosećanje zrači iz vašeg srca tokom ovog vremena. Dozvolite ovom punom mesecu da se osećate punim i neka vam srce preplavi ljubav koju ste primili i koju ćete primati. Ako bilo koje radnje koje preduzimate nisu u skladu sa vašom dušom, ili ako se odreknete neke od svojih odgovornosti, ovaj Pun Mesec može da vas obavesti o ovim informacijama.
Najbolji način da se krećete kroz svu tu energiju je da se setite isceliteljskih darova koje Vodolija može da donese. Zapamtite da u dahu držimo moć da regulišemo svoj um, telo i emocije. Nemamo kontrolu nad onim što se dešava u svetu oko nas, nemamo kontrolu nad događajima koji se odvijaju, ali imamo kontrolu nad tim kako se predstavljamo, kako se nosimo sa stvarima i čemu posvećujemo svoju energiju.
Donesite svesnu odluku pod ovim punim Mesecom da date svoju energiju onome što vas ispunjava. Svesno odlučite da vidite stvari na način koji poštuje vašu istinu i donosi mir. Dozvolite svom srcu da zrači kao Mesec, da bude veliko, svetlo i puno.
Izvor: Zadovoljna
Upozorenje za sve znakove horoskopa: U avgustu nas čekaju 4 vrlo opasna datuma

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mesečni horoskop za avgust 2023: Rakovi, pripremite se za letnju ljubavnu avanturu!

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jul.2023

Mesečni horoskop za avgust 2023. donosi brojne promene, jer je poslednji letnji mesec pun je neverovatnih astroloških događaja. Avgust 2023. biće zanimljiv sa nekoliko astroloških događaja. Prvo, Sunce će preći u znak Device, drugo, imaćemo dva puna Meseca u roku od mesec dana, i treće, Mars...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.