Šta god da im se desi u životu, ovi znakovi će se uvek zaljubiti u najbolje prijatelje

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 20:52

Šta god da im se desi u životu, ovi znakovi će se uvek zaljubiti u najbolje prijatelje

Uvek su spremni za zabavu, uvek su uz tebe, prolaze s tobom sito i rešeto i važan su deo tvog života - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima.

Pošto s njima osećaš blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje…

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornima i teškima. Zato uz sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žele partnera koji ih sto posto razume i podržava - usprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećaja pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni te im je potreban neko pored sebe koji ima iste interese i koji se slaže s njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese, gotovo uvek mogu nešto spontano da urade sa njima ili zajedno da istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća impresionira strelca, pa lako može da se zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolija

Vodolije se smatraju osobama koje vole slobodu i osećaju se najudobnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno! U njegovom društvu vodolija može biti takva kakva jeste, s toga u potrazi za ljubavlju nije retkost da vodolija razvije osećaje prema svom najboljem prijatelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.