Sreća im okreće leđa: Dva znaka će se u decembru jako namučiti, čekaju ih teški dani

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 12:44

Sreća im okreće leđa: Dva znaka će se u decembru jako namučiti, čekaju ih teški dani

Astrolozi su najavili koja dva horoskopska znaka će sreća u narednom mesecu preskočiti. Stručnjaci su uvereni da ih u decembru čekaju veoma teški dani, jer će ih zadesiti mnoge nevolje i nedaće.

Evo o kojim se horoskopskim znakovima radi i šta ih očekuje, detaljnije.

Devica

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije.

Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodice. Emotivni zanos ponekad treba "kontrolisati", obratite pažnju na nečije komentare. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i često vrlo subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje.

Jarac

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti.

U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i nečijim obećanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono što čvršto "držite u svojim rukama". Emotivno se rasplinjavate ili suviše maštate o osobi koja vam je "nedostupna". Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.