Retrogradni MERKUR POČINJE SUTRA, trajaće skoro mesec dana i pogodiće najviše ova tri horoskopska znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2021, 22:39

Retrogradni MERKUR POČINJE SUTRA, trajaće skoro mesec dana i pogodiće najviše ova tri horoskopska znaka

Pripremite se.

Retrogradni Merkur u Blizancim u periodu od 29.maja i 22.juna donosi veoma turbulentan period, ali to se posebno odnosi na tri horoskopska znaka koji će se suočiti sa veoma izazovnim situacijama i promenama.

Bik

Biće podstaknuta želja za finansijskim uspehom, a rođeni u znaku Bika imaće priliku da ka tom cilju naprave važne korake. Naplata nekih starih dugova ili dobitak za trud učiniće da tokom ovog perioda, do 22. juna pokrenete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke važne projekte. Mnogi će razmišljati o vlastitom biznisu. Ovaj tranzit doneće vam i pojačanu erotsku energiju koja će vas dodatno zbližiti sa partnerom.

Lav

Lavovi će iskoristiti ovu priliku da isprave greške u odnosima, ljubavnim ili porodičnim. Očekuje vas period praštanja, a prija vam što su napokon sve tajne otkrivene. Iako komunikacija tokom retrogrdnog Merkura nije jača strana, vaše srce i dela iz duše govoriće više od reči. Povoljan period za otpuštanje toksičnih emocija i privlačenje dobrih vibracija.

Jarac

Ovaj tranzit najviše će uticati na vašu podsvest, ali i poboljšanje konekcije sa vlastitom dušom. Savršen je period da se osamite, razmislite o svojim poduhvatima i sredite misli i očistite dušu. U ovom periodu najviše vam prija meditacija i tehnike koje vam pomažu da dublje zavirite u svoje srce. Suočićete se samnogim teškoćama, ali ćete iz perioda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.