Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2023, 10:24

Prave su štediše: Ova 3 horoskopska znaka ne hvataju se olako za novčanik

Dok se mnogi istroše do visokog datuma pa grickaju nokte do sledeće plate, ima i onih koji brižljivo vode računa o svojim finansijama.
Astrolozi kažu da su ova 3 horoskopska znaka odgovorne štediše.
Ovan Ovaj znak veoma poštuje svoje ustaljene finansijske navike i neće lako odustati od njih. Spremni su da zapnu kad rade, da zarađuju čak i na dva posla, a gledaju i da profitiraju od štednje ili pametnog ulaganja.
Ne veruju u zajedničku kasu. Oni su „solo“ igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kad je reč o novcu.
Lav Deluju spremni na svakojake avanture ali ne vole da se igraju sa zaradom i novcem. Koliko god da su hrabri, oni žele da u svemu postanu i ostanu prvi, pa ih nećete lako nagovoriti na bilo kakva riskantna ulaganja.
Ne hvataju se za novčanik olako već sav višak zarade ulažu u štednju ili luksuznu imovinu koju je lako unovčiti.
Strelac Nisu sebični već samo žele da sve obezbede za svoje najmilije. Pripadnici ovog znaka mnogo brinu o budućnosti pa zato štede, štede i štede. Drugi ih optužuju da imaju „zmiju u džepu“, a oni samo troše pametno.
Spremni su da „odreše kesu“, naročito za porodicu i prijatelje, ali onda kad je to zaista opravdano.
Izvor: Alo.rs
Koliko bi dece trebalo da imate prema horoskopskom znaku?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.