Posao za Ovna, avantura za Devicu: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Lava

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za Ovna, avantura za Devicu: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Lava

OVAN


Posao
U narednih godinu dana Saturn vam može stvoriti prilike za zaposlenje. Ukoliko ste zaposleni, očekuje vas poboljšanje finansijske situacije, ali i više poslovnih obaveza. Nastupajući period biće posebno dobar za pripadnike znaka koji nemaju rešen poslovni status. Nezaposleni Ovnovi naći će posao, a oni koji rade na određeno biće primljeni za stalno.
U svakom slučaju, osetićete novu pokretačku energiju, pa se potrudite i usmerite >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je pravilno. Ukoliko se bavite privatnim poslom, kontakti i poslovi sa inostranstvom biće veoma naglašeni. Imaćete nekoliko izuzetno povoljnih mogućnosti da ugovorite uspešne poslove koji će vam i te kako poboljšati finansijsku situaciju.
Ukoliko imate nedovršene ispite ili papirologiju, sredinom prve nedelje avgusta bilo bi dobro da to rešite jer druga polovina meseca biće veoma nepovoljna.
Ljubav
Predstavnici znaka koji su u braku više pažnje će posvećivati deci nego partneru. Slobodni Ovnovi neće imati mnogo prilika za ulazak u vezu, jer će ih okupirati druge stvari, a svaka započeta veza biće neobavezna. Venera koja ulazi u znak Device doneće određeno smirenje i ljubavno blagostanje.
Posle dužeg perioda partnerove izolacije, najzad ćete početi ponovo da komunicirate na pravi način. Partner će vam izneti svoje probleme i šta je to što ga je mučilo u prethodnom periodu, što će oboma doneti veliko olakšanje. Slobodni Ovnovi biće u prilici da upoznaju veoma interesantnu osobu, sa kojom će ući u ljubavnu vezu.
Zdravlje
Osim pojačanog neraspoloženja i razdražljivosti, zbog čestih promena vremena, nećete imati drugih zdravstvenih problema.
BIK
Posao
Ukoliko imate privatni biznis, krajem jula i tokom prvih deset dana avgusta očekuje vas povećanje posla, što će polako stabilozovati finansijsku situaciju. Većina poslova koje pokrenete u prvoj polovini avgusta biće veoma uspešni, ali šestog avgusta budite vrlo oprezni u sklapanju poslovnih dogovora.
Osećate nalet novih ideja i kreativnih poslova, ali njihovu realizaciju ćete ostaviti za jesen. U situacijama kada ste prinuđeni da donosite važne poslovne odluke, najbolje bi bilo da se oslonite isključivo na svoj razum i svoje snage, ali se potrudite da vas u takvim trenucima ne ponesu emocije.
Ljubav
Ulazak Jupitera u vaše polje ljubavi 11. avgusta stvoriće nove prilike za ljubav, povećanje i poboljšanje emocija, ali i ozvaničenje veze, veridbe i brakove. Više dešavanja možete očekivati u drugoj polovini meseca. Slobodne pripadnike znaka očekuje iznenadni susret na veoma lepom mestu za zabavu, što će učiniti da se osećate kao da vas je udario grom. Verovatno je u pitanju osoba koja je razvedena ili je nedavno izašla iz duge veze.
Bikovi koji su u braku planiraju proširenje porodice ili preseljenje. Tokom celog perioda uživaćete u partnerovoj pažnji, ali i u sigurnosti koju naročito osećate u poslednje vreme. Od sedmog avgusta imaćete još veću potrebu da vreme provodite sa porodicom, okruženi decom i voljenom osobom. Takvi trenuci ispunjavaće vas srećom i pružati mogućnost da akumulirate energiju neophodnu za poslovne aktivnosti.
Zdravlje
Početkom avgusta možete imati manjak energije, ali sve će se srediti do kraja meseca. Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima tokom ovih toplih dana može doći do povećanja krvnog pritiska.
BLIZANCI
Posao
Od početka avgusta bićete usmereni najviše na novac i zaradu, a tek u drugoj nedelji moći ćete da se opustite i posvetite nečemu drugom. Tokom ovog perioda najzad ćete uspeti da rešite pitanje neke nepokretne porodične imovine od koje možete imati velike koristi. Određeni problemi koji se mogu javiti u poslovnom okruženju biće isprovocirani nervozom nekog od vaših saradnika. Ukoliko uspete da savladate svoj prvi poriv i ne uđete u konflikt, situacija će biti brzo razjašnjena intervencijom jedne mlađe ženske osobe. Ali, ako uđete u konflikt, posledice mogu biti veoma negativne za vas.
Ukoliko razmišljate o započinjanju privatnog posla, sada je pravi trenutak za to. Usmerite energiju u tom pravcu i osetićete kako vam većina stvari ide od ruke, i to sa lakoćom.
Ljubav
U vreme punog Meseca prvog avgusta bićete u dilemi po pitanju jednog odnosa. Neke stvari vam nisu jasne, tako da ne možete da stvorite pravu sliku o trenutnoj situaciji. Bez obzira da li vezu želite da prekinete ili da je započnete, nije vreme za donošenje konačnih odluka. Sačekajte još nekoliko dana, jer će se posle 10. avgusta mnogo toga razjasniti. Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, partner će inicirati razgovor i sve će se stabilizovati.
Slobodne predstavnike znaka očekuje nova veza u drugoj polovini avgusta. Zainteresovaće vas osoba slična vama koja voli kuću, porodicu, dobru hranu i uživanje svake vrste. Flertovi i neobavezne veze biće pojačani tokom celog perioda.
Zdravlje
Budite maksimalno aktivni jer mirovanje pojačava nervozu i bolesti. Izbegavajte jaku i začinjenu hranu, a više jedite voće i povrće. Narednih mesec dana trebalo bi da konzumirate što više tečnosti kako biste podstakli rad bubrega.
RAK
Posao
Skloni ste drastičnim promenama kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Ali, štagod da vam se trenutno “mota” po glavi, nije pravo vreme za to, bar dok Mars ne izađe iz vašeg znaka. Nemojte žuriti, već napravite rekapitulaciju svega što se do sada događalo kako biste od jeseni znali kojim put da krenete. Jedna osoba već dugo traži vašu pomoć, pa ne bi bilo loše da joj pomognete, jer ste to na neki način i obećali.
Ukoliko se bavite privatnim poslom, promene koje ste nedavno sproveli veoma brzo će dati pozitivan rezultat što će vas ispuniti srećom, elanom i novom energijom. Sredinom perioda bićete u situaciji da bitno poboljšate materijalne prihode, a novac može da stigne i od prijatelja ili člana porodice. U drugoj polovini avgusta doći će do stabilizacije na poslu. Najvažnije je da budete strpljivi, da izbegavate bilo kakvu raspravu sa kolegama i da ne ulazite u promene tokom ovog perioda.
Ljubav
Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi avgust bi trebalo da iskoristite da se sa porodicom sklonite od gradske gužve, prijatelja, telefona i faksova, poslovnih aktivnosti i da se potpuno prepustite uživanju sa voljenom osobom i decom. Slobodni predstavnici znaka početkom avgusta ponovo će uspostaviti komunikaciju sa osobom s kojom su nekada bili u vezi. Pokušaće da vas uveri da ste pogrešili i da bi vezu trebalo da obnovite. Možda to i nije loša ideja, jer vam je ova osoba na neki način sudbinski predodređena, a dok želi da se vrati u vaš život, znači da su neke stvari ostale nedovršene.
Zdravlje
Najzad ćete uspeti da pronađete energiju koja je dugo bila uspavana, a sada vam je više nego neophodna. Mogući su manji problemi sa alergijama i disajnim putevima.

#lovesensa
The post Posao za Ovna, avantura za Devicu: šta vaš horoskopski znak čeka u vreme vladavine Lava appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Letnja avantura: Koji horoskopski znak će vam preokrenuti ljubavni život

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Jul.2015, 13:00

Da li je u pitanju visoka temperatura i sunce tokom letnjih meseci ili su ljudi tokom vrućina spremniji za ljubav, ne zna se, ali svima je jako dobro poznato da je ovo period najčešćih ljubavnih preokreta! Foto: Guliver/Thinkstock Nova poznantsva koja prerastaju u strasne ljubavne avanture očekuju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.