Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 08:30

Ovo su najzlobniji horoskopski znaci: Kriju se iza maske dobrog čoveka, ali imaju samo loše namere.

MO 9. jul 2023. 07:48

Foto: unsplash.com/ahmedzaid

Bilo da su kraljice drame, osvetoljubive ili ljubomorne, nije dobro imati ih za neprijatelje.
Astrolozi se slažu da ljudi rođeni pod ovim horoskopskim znacima znaju da budu pravi negativci.
Rak Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po svojoj ličnosti i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj treba da brinete kada ste u Raku.
„Ne želite da uznemirite jedno od ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << stvorenja“, upozorava radio astrolog Šarlot King. Poznato je da rak reaguje defanzivno na skoro sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne plaše da koristi svoju tvrdi oklop.
– Opakost ovog znaka zasniva se na zaštiti i sigurnosti, pa ako uznemirite Raka, budite spremni. Poseći će te“, dodaje King.
Vodolija Kako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne kada su u pitanju odnosi i prijateljstva, često se izoluju od najbližih jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati veliki kompleks superiornosti.
– Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, verujući da oni najviše znaju, a da su drugi oko njih neka ispod njih i još niže – kaže King.
Bik Bikovi su obično neverovatno lojalni, a drugom oko sebe obično deluju smireno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti za nekoliko minuta.
– Opušteni i super kul Bikovi deluju bezbedno i jeste dok im ne povredite jednu stvar blizu srca – kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vašu ranljivost da vas udari, dodaje on. Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom nalete zbog složenog srca. Kamar napominje da je, kako je to donekle teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostor.
Iznad Ovi su poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali teško se nose sa osećajem da su nevidljivi.
– Ovan voli da pobeđuje i uvek sebe postavlja na pijedestal – objašnjava Kumar. Takođe se lako uvrede. Ako su uvređene, drske reči Ovako dovoljno su oštre da vam sruši samopouzdanje i izazovu traumu.
– Ispod te grubosti je neko ko želi da se oseća shvaćenim i ocenjenim – kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da se smiri jeste slušanje, uvažavanje i saosećanje.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.