Ovnovi PATE OD NESANICE, Strelčevi da se ČUVAJU INFEKCIJA! Horoskop za sredu predviđa uzbudljiv dan za ovaj znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:12

Ovnovi PATE OD NESANICE, Strelčevi da se ČUVAJU INFEKCIJA! Horoskop za sredu predviđa uzbudljiv dan za ovaj znak

Evo šta predviđa za vaš!

Horoskop za dan pred nama je spreman, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Koliko god vam se neke situacije činile nemogućim, naziru  se rešenja i pozitivni ishodi. Postoji mogućnost obnove neke saradnje iz prošlosti.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama ukoliko ste planirali da ga u potpunosti posvetite voljenoj osobi šireći dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Zdravlje: Moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesanica.

Bik

Posao: Nadređeni vas mogu opteretiti novim obavezama koje možda niste u stanju u ovom trenutku da kvalitetno obavite ali ćete morati da ih prihvatite. Šta je tu je.

Ljubav: Ukoliko želite da izbegnete ozbiljnije verbalne nesuglasice i komplikacije sa dragom osobom, potrebno je da budete maksimalno suzdržani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Solidan dan je pred Blizancima, da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze. Postoji mogućnost da sa saradnicima iz bliskog  okruženja odete na neko poslovno usavršavanje ili obuku vezano za uvođenje novih načina poslovanja.

Ljubav: Tokom većeg dela dana čekaju vas manje ili veće ljubavne turbulencije, što zbog informacija koje dolaze sa druge strane, što zbog vašeg nestrpljenja.

Zdravlje: Moguće su respiratorne  tegobe.

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred Rakovima. Upozorenje se odnosi na eventualni povećan obim obaveza koje treba završiti na vreme, ali uspećete vi već da se snađete.

Ljubav: Dobro raspoloženje, razumevanje i spas od napornog dana pronaćićete u društvu drage osobe. Opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije.

Lav

Posao: Biće napetosti u vazduhu, pa su moguće rasprave sa saradnicima i teško će biti pronaći kompromis i prilagoditi se.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred. Za nešto više morate se pozabaviti ozbiljnijim razmišljanjem  o sopstvenim kriterijumima i očekivanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dobro odmerite svoje odluke pogotovo ako se vezuju za nove poslovne ponude ili projekte. Ukoliko je potrebno posavetujte se sa nekim iskusnijim kolegom.

Ljubav: Očekujte neki zanimljiv predlog ili ponudu od drage osobe, prihvatite i nećete se pokajati.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vage očekuje vrlo dobra poslovna komunikacija, pa je moguće i postizanje nekih novih dogovora.

Ljubav: Ukoliko niste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, ne bežite od problema nego se sa njima hrabro suočite. Posao i prijatelji neće vas mnogo utešiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Korak napred, nazad dva, tak bi otprilike mogao da izgleda vaš poslovni dan. Nema razloga za nervozu, nekada je bolje lakše da samo prihvatimo sve kao loš trenutak.

Ljubav: Pravite planove, budite aktivni, prijao bi vam i odlazak na godišnji odmor.  Kako god biće vam lepo udvoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate i i natežete se sa nekim osobama koje vam uopšte ne prijaju i koje su teške za saradnju.

Ljubav: Vi ste u centru pažnje i sve se danas vrti oko vas i od vašeg raspoloženja sve zavisi. Pustite neka stvari idu svojim tokom.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Jarac

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju poslovnih aktivnosti, uz veliki trud i odgovoran pristup.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite osnovnih odgovarajućih načela i na emotivnom polju, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Pritisak na vas će i danas biti veliki i mentalno vas umarati, ali uspećete da rešite svaku situaciju ili problem koji izađu na dnevni red.

Ljubav: Ukoliko planirate da aktuelnu partnersku vezu podignete na viši nivo, imate lepu priliku da to i ostvarite.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Ili ćete stvari odrađivati velikom brzinom ili ćete se rastezati do večnosti da nešto završite kako treba.

Ljubav: I danas bi bilo lepo da se okupite sa prijateljima i družite, može i kućna varijanta.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.