Izvor: Piplmetar.rs, 13.Maj.2024, 08:30

Ovi horoskopski znakovi imaju najviše šanse da dobiju premiju na lutriji! Sreća je na njihovoj strani

Astrolozi objašnjavaju da postoje horoskopski znakovi koji imaju velike šanse da osvoje premiju na lutriji. Na prvom mestu su Ribe, koje su prošle godine osvojile više nagrada na lutriji nego bilo koji drugi znak – 11,6 odsto svih dobitaka na lutriji imale su osobe rođene u ovom znaku horoskopa.
Odmah iza Riba su Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka su takođe milioneri i osvojili su 9,9 odsto dobitaka. Za samo jedan procenat manje su Device sa 8,9 odsto, pa slede Vodolije i Škorpije sa 8,5 odsto.
Najnesrećniji horoskopski znak je Strelac, jer je samo 6 odsto pripadnika ovog horoskopskog znaka dobilo džekpot na lutriji.
Foto: pixabay.com
  Ovako izgleda spisak znakova:...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.