Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jul.2023, 07:30

Ove boje će doneti sreću znacima zodijaka u leto

Sastavili smo besprekoran izgled, prema zvezdama. To su boje koje donosi sreću, u odnosu na znak Zodijaka.
Leto 2023. je već stiglo: mnogi sada počinju da razmišljaju o tome koji će stil i boje biti relevantni u dugo očekivanoj vrućoj sezoni. U nastavku otkrivamo koju paletu horoskopski znak treba da izabere ne samo da izgleda elegantno, već i da privuče sreću tokom leta.
Boje koje donosi sreću Iznad Ovnovi su dinamične, energetske osobe, a vole i da se ističu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << U letnjoj sezoni najprikladnije boje za Ovna biće crvena, narandžasta i žuta. Ove svetle i zasićene nijanse će naglasiti vašu individualnost i snagu karaktera.
Bik Bik je horoskopski znak koji simbolizuje umerenost i harmoniju. U sunčanim vućim danima 2023. prirodna paleta koja je završena za Bika je zelena, braon i bež. Odražava nežnost i mekoću karaktera predstavnika ovog znaka.
Boje koje donosi sreću Blizancima Blizanci su uvek u pokretu i ne vole da stanu. Najuspešnije boje za vazdušne Blizanke biće svetlo siva, žuta i lila. Ove nijanse će doneti vedrinu i optimizam u vaš svakodnevni život.
Rak Rak je horoskopski znak koji simbolizuje povećanu osećajnost i emocionalnost. Idealna paleta boja za Rakove ovog leta biće srebrna, bela i plava. Nijanse odražavaju suptilnu prirodu i romantiku prirode predstavnika ovog znaka.
Boje koje Lavovima donosi sreću Lavovi uvek teže da liderstvo i ljubav budu u centru pažnje. U letnjoj sezoni 2023. najprikladnije boje za Lavove biće zlatna i narandžasta. Topli tonovi će učiniti neophodan naglasak na snazi karaktera i samopouzdanje.
Devica Device teže savršenstvu i vole red. Svetlozelene, bele i sive nijanse su posebno relevantne za ovaj horoskopski znak za leto 2023. godine, jer odražavaju čistoću i pripadnost karaktera ovog horoskopskog znaka.
Vacanci Vaga je horoskopski znak koji simbolizuje harmoniju i ravnotežu. U leto 2023. najskladnije i najuspešnije boje za Vagu biće ružičasta, plava i ljubitelja. Ova paleta će dodati još više lepote i gracioznosti vašoj odeći Vaga.
Boje koje donosi sreću Škorpijama Škorpije teže uspehu i vole luksuz. Najprikladnije letnje boje za Škorpiju su crna, bordo i tamno crvena. Nijanse simbolišu snagu karaktera i povećavaju želju za postizanjem uspeha.
Strelac Strelci uvek žude za slobodu i ljubavnom avanturom. Ljubičasta, tamnoplava i tamnozelena će pomoći da se proglasi nezavisnost i želja za putovanjem.
Jarac Jarčevi teže stabilnosti i vole klasiku. U letnjoj sezoni 2023. rođeni pod ovim horoskopskim znakom treba da razmotre nijanse braon, sive i crne. Ove boje odražavaju vaše samopouzdanje i stabilnost.
Vodolija Vodolije vole i žele da budu originalne. U vrelim danima, najpogodnije nijanse za Vodolije su plava, srebrna i bela. Ovaj spektar boja će odražavati originalnost i inovativnost.
Riba Ribe su horoskopski znak koji simbolizuje osećajnost i osećajnost. Najbolje boje za Ribe u leto 2023. su menta, lila i bela. Ove boje će dodatno naglasiti vašu osećajnost i senzualnost, a takođe doneti sreću.
Lepota i zdravljemak-kegfire/iStock/Getti Images Plus preko Getti Images-a


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.