Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2020, 09:38

Ovan, Škorpija, Rak i Lav su najmoćniji znakovi Zodijaka, za njih granice ne postoje!

Ovan, Škorpija, Rak i Lav su 4 najmoćnija znaka zodijaka. Evo šta ih to izdvaja od ostalih i šta im daje snagu?
Ovan Oni rođeni u znaku Ovna su najjače osobe: puni su energije, veoma su preduzimljivi i aktivni. Predstavnici ovog horoskopskog znaka ničega se ne plaše.
Vole sve novo i uvek su spremni da izazovu sudbinu, piše Still.
Ovnovi su rođene vođe, iz kojih isijava samopouzdanje. Zbog svega toga imaju i puno neprijatelja i osoba kojima smeta njihova pozitivna energija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ovnovi su prilično tvrdoglavi, ako su sigurni u nešto, gotovo je nemoguće razuveriti ih.
Ono što Ovna čini jakim su energija, neustrašivost i sklonost ka liderstvu.
Škorpija Predstavnici ovog znaka su veoma jake ličnosti. Takođe ih odlikuje proaktivnost u svemu. Njihove emocije prosto ključaju i neće se smiriti dok ne postignu predviđeni cilj.
Rođeni pod ovim znakom obično su vrlo kritični, pomalo arogantni i sa njima nije baš lako komunicirati. U ljubavi su takođe veoma strastveni i aktivni.
Ono što Škorpiju čini jakim je odlučnost, postojanost i sposobnost da po svaku cenu postignu svoje ciljeve.
Rak Uprkos činjenici da su vrlo osetljivi i ranjivi, oni su istovremeno veoma snažni i uporni. Posebno su sigurni u svoje sposobnosti i nikada se neće povući pred preprekma i imaju više nego dovoljne ambicije.
Predstavnici ovog znaka veoma su zahtevni prema prijateljima i partnerima, ali prema sebi – još više. Oni su otvoreni i direktni, po cenu i da povrede nečija osećanja.
Ono što Rak čini jakim je samopouzdanje i perfekcionizam, koji omogućava da se nemoguće stvari ostvare.
Lav Reč koja najbolje opisuje predstavnike ovog znaka je moć. Od drugih se razlikuju po dominantnom karakteru, želji za upravljanjem i kontrolom, rođene su vođe.
Lavovi se ne plaše prepreka i poteškoća, naprotiv, one ih samo još više pokreću, forsirajući ih da smisle nove planove i kombinacije kako bi postigli cilj. Svesni su svoje snage, stoga su ponosni, a ponekad čak i arogantni i tvrdoglavi.
Ono što Lava čini jakim je neverovatna harizma i odlučnost.
Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i za ova 4 znaka doneće tektonske poremećaje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mars je ušao u znak Ovna, ovo su datumi kojih morate da se pazite!

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2020, 02:39

Mars je ušao u znak Ovna i tu će se zadržati sve do 6. januara 2021. Svi ćemo na neki način imati dobrobiti od ove energije budući da je Ovan prirodno sedište ove borbene planete.. Nakon svih pomračenja, retrogradnih planeta koji nas primoravaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, Mars u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.