Ovaj horoskopski znak će vam se osvetiti kada to najmanje budete očekivali

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Mar.2023, 01:30

Ovaj horoskopski znak će vam se osvetiti kada to najmanje budete očekivali

Kada se unervoze, najbolje je da izlazi iz njihove blizine. Ako su ljuti, umeju da budu okrutni, pa ako neiskusno pokušate da im pomognete, navaliće na vas i pokazati svoju surovost u punoj snazi. Dakle, kada su besni, obidite ih u širokom luku. Pošto umeju da budu takvi i kada im ništa niste sakrili, možete li da zamislite kakvi su u situacijama kada im se lično merite?
Tada nije dovoljno napustiti njihovu sredinu – možda je najbolje promeniti državu ili kontinent. Ne drži >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se da se „osveta služi hladna“ – osvetu se sada i odmah i brutalno. Možete pogoditi koji je znak. Da, u pravu ste, to su misteriozne Škorpije, koje nose titulu najzlobnijeg horoskopskog znaka.
Škorpija, inače sebna i negativna, često se povlači od ljudi u čijem društvu joj je neprijatno, ali činjenica je da voli da ogovara kada joj se ukaže prilika.
Veoma su nepoverljivi, ali ako se zaljube u vas, ruše sve barijere. Nema stvari koje neće učiniti za svoju drugu polovinu. Međutim, svoje ne voli da dele ni sa kim, pa u ljubavi mogu biti veoma ljubavni i posesivni.
Škorpije su veoma vredni ljudi, ali i brutalno iskreni, i duboko preziru laž. Kažu da su pravi detektori laži, pa je bolje da ne pokušate da im kažete laž.
(Nova

Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.