Ova 4 znaka bivši partneri teško zaboravljaju, čak i nakon raskida umiru za njima

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 19:49

Ova 4 znaka bivši partneri teško zaboravljaju, čak i nakon raskida umiru za njima

Ljubavne veze dolaze i prolaze, ali neki odnosi ostavljaju neizbrisiv trag u našim srcima. Određeni horoskopski znakovi koji imaju jedinstvene karakteristike zbog kojih ih je teško zaboraviti posle raskida

Škorpija

Škorpije su poznate po intenzivnosti i strasti. Ulaze u veze srcem punim ljubavi i očekuju isto od partnera. Njihova sposobnost duboke emocionalne povezanosti čini ih nezaboravnima, a kada veza završi, uspomene na tu strast često dugo ostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sećanju.

Ribe

Ribe su poznate po empatiji i dubokoj emocionalnoj inteligenciji. Njihova sposobnost da se potpuno otvore i povežu na emocionalnom nivou čini ih izuzetno privlačnima. Kada dođe do prekida veze s Ribama, njihova nežnost i razumevanje dugo ostaju u sećanju.

Lav

Lavovi su šarmantni i harizmatični, zbog čega su često u centru pažnje. Njihova topla priroda i velikodušnost čine ih nezaboravnim partnerima. Nakon završetka veze teško je zaboraviti energiju i strast prema životu koje poseduju Lavovi.

Vaga

Vage su poznate po ljubavi prema harmoniji i lepoti. Njihova sposobnost stvaranja uravnoteženih i mirnih odnosa čini ih idealnim partnerima. Nakon prekida veze, često se s nostalgijom sećamo harmonije i lepote koju su donosile Vage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.