Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2023, 15:07

Ova 3 znaka u julu 2023. će procvetati u ljubavi, dok će Rak, Škorpija i Jarac imati more problema

Mesec jul 2023. godine donosi različite izazove i mogućnosti za svaki horoskopski znak kada je reč o ljubavi. Dok će neki znakovi uživati u srećnim trenucima i romantičnim avanturama, drugi će se suočiti sa izazovima i stagnacijom u svojim vezama.
Evo tri znaka koja će biti privilegovana i tri kojima će ljubavni život biti izazovan tokom jula.
Srećni znakovi:
Lav (23. jul – 22. avgust) Lavovi će zasijati u ljubavi, jer ovaj mesec će im doneti snažnu privlačnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << strast i romantiku. Veze će biti ispunjene ljubavlju, a partneri će biti otvoreni za dublje emotivno povezivanje. Slobodni Lavovi će imati više prilika za upoznavanje nekoga posebnog i moguće je da će pronaći ljubav svog života.
Vodolija (20. januar – 18. februar) Vodolije mogu da se opuste i uživaju. Veze će biti ispunjene harmonijom, razumevanjem i podrškom. Partneri će se međusobno inspirisati i podržavati u ostvarivanju svojih ciljeva. Slobodne Vodolije će imati sreće u susretu sa nekim ko će ih privući svojom jedinstvenošću i originalnošću.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Blizanci će imati uspešan ljubavni mesec. Veze će im biti nepresušan izvor zabave i ludih avantura. Partneri će se međusobno stimulisati intelektualno i emocionalno. Slobodni Blizanci će biti veoma privlačni i šanse im se povećavaju kog mnogih potencijalnih partnera. Ovo je mesec u kojem će Blizanci moći da istraže različite opcije i uživaju u raznolikim ljubavnim iskustvima.
Znakovi kojima će ljubav biti na „klimavim nogama“:
Rak (21. jun – 22. jul) Rakovima će ljubavni život biti veoma izazovan tokom jula. Moguće su konfuzije, nesporazumi i emocionalna previranja u vezama. Važno je da budu otvoreni za komunikaciju sa partnerom i da reše probleme na konstruktivan način. Slobodni Rakovi će možda morati da prođu kroz period samoće i introspekcije kako bi pronašli unutrašnju ravnotežu pre nego što se upuste u nove veze.
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Škorpije će se suočiti sa velikim ljubavnim izazovima. Moguće su napetosti, tajne i emocionalna distanca u vezama. Važno je da se otvore za iskrenu komunikaciju sa partnerom i da rade na izgradnji poverenja. Slobodne Škorpije mogu se osećati nesigurno i mogu biti privučene nedostupnim ili nesigurnim osobama. Važno je da budu oprezne u svojim izborima i da pridaju pažnju svojim emotivnim granicama.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Jarčevima veze mogu biti opterećene obavezama, odgovornostima i rutinom. Važno je da pronađu vreme za romantične trenutke i da se fokusiraju na održavanje bliskosti sa partnerom. Slobodni Jarčevi mogu se osećati ograničeno u izboru potencijalnih partnera, ali je važno da ostanu otvoreni i da ne gube nadu u ljubav.
Ljubavni horoskop za jul 2023. godine: Ovan pred avanturama, Lav u vrtlogu strasti
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Najsrećniji horoskopski znaci u julu – ovo je vaš mesec!

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Jul.2023

Koji su najsrećniji horoskopski znaci u julu 2023? Kardinalni znaci zodijaka, Ovan, Rak, Vaga i Jarac uvek su željni novih poduhvata. Zbog toga će i u ovoj sezoni Raka oni najbolje držati korak sa stalnim plimama i osekama. Ova sezona se bavi uspostavljanjem emocionalne sigurnosti, a ova četiri...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.