Oni su kraljevi humora: Evo koji horskopski znaci obožavaju da se šale

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 19:22

Oni su kraljevi humora: Evo koji horskopski znaci obožavaju da se šale

Prema mišljenju astrologa, neki horoskopski znaci se ističu po smislu za humor, a u nastavku saznajemo o kojima je reč.

Često se kaže da smeh produžava život. Neki su prirodno talentovani kada je u pitanju zbijanje šala i smejanje drugih, a ovim horoskopskim znakovima to posebno polazi za rukom.

Strelac

Strelci su poznati po svom slobodnom duhu i avanturističkom duhu. Ne vole da budu previše ozbiljni i često uspevaju da nasmeju celu prostoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim duhovitim komentarima. Njihov humor je sarkastičan i nepredvidiv, a sa njima nikad ne znate šta da očekujete.

Blizanci

Blizanci su rođeni govornici i njihova brza pamet ih čini majstorima humora. Njihov humor može biti ironičan, duhovit ili čak pomalo pikantan, ali uvek autentičan.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često koriste humor kako bi skrenuli pažnju na sebe. Njihove šale su često grandiozne i teatralne, ali to ne umanjuje njihovu komediju. Uvek ćete se zabavljati sa Lavovima.

Vaga

Iako to možda niste očekivali, Vage su tihe kraljice i kraljevi humora. Njihov suptilni smisao za humor često je umotan u finu ironiju. Njihove šale su sofisticirane i često zahtevaju malo razmišljanja da bi se shvatila poenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.