Ni posle tri sastanka devojka nije pitala momka šta je u horoskopu

Izvor: Njuz.net, 24.Nov.2012, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni posle tri sastanka devojka nije pitala momka šta je u horoskopu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Mladić se plaši da se možda uopšte nije svideo svojoj devojci

BEOGRAD, 24. novembar 2012, (Njuz) – Student iz Beograda Borko Obradović, tri puta se video sa svojom novom devojkom Snežanom Tasić, a da ga ona još uvek nije pitala koji je znak u horoskopu.

Borko je izjavio za Njuz da je, poučen ranijim iskustvima, detaljno proučio horoskopske znake, uporedni horoskop i natalne karte kako bi imao o čemu da priča sa svojom devojkom.
- Sve moje dosadšnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << devojke su sa mnom pričale o horoskopu u početku veze, razmišljale o slaganju naših znakova, a da ja nisam imao šta da kažem na tu temu. Čak mislim da sam neke devojke i izgubio zato što nisam znao ništa o horoskopu – počinje priču zbunjeni Borko.
-Snežana mi se odmah jako svidela i nisam hteo ništa da prepustim slučaju. Detaljno sam proučio horoskop, čak sam pogledao nekoliko tekstova o majanskom i kineskom horoskopu za slučaj da se baš udubimo u temu. Danima sam proučavao odnos naša dva znaka, znate ja sam riba a ona škorpija, što je po horoskopu idealna kombinacija, to sam smatrao svojim adutom – kaže Borko i dodaje da je Snežana upotno odbijala da dotakne temu horoskopa.
- Uglavnom pričamo o filmovima, knjigama, o nekim životnim temama, zbunjen sam, možda joj se uopšte ne sviđam, pa ne želi da se upušta u nešto dublje sa mnom. Moguće je, ipak, da je ovo samo prolazna faza, da joj je Mesec u Lavu, pa je u ovom periodu zainteresovana isključivo za ovozemaljske stvari – smatra Borko.
Zbunjeni mladić dodaje da se nalazi u velikoj dilemi šta da radi ubuduće I da li da potpuno zaboravi sve ono što je naučio o horoskopu ili da povremeno obnavlja gradivo ukoliko ipak dođe do razgovora o ovoj temi.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.