Pokrajina sufinansira nabavku mehanizacije za organsku proizvodnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2024, 12:47

Pokrajina sufinansira nabavku mehanizacije za organsku proizvodnju

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju u Vojvodini. u 2024, za čiju realizaciju je predviđeno ukupno 14 miliona dinara.
Konkurs je otvoren zaključno sa 24. majem, a iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je od 50.000 do dva miliona dinara.
Kako je navedeno, bespovratna sredstva za podršku investicija po konkursu utvrđuju se u iznosu do 80 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije.
Dodaje se da se bespovratna sredstva utvrđuju u procentualnom iznosu od vrednosti realizovane prihvatljive investicije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pomoć za poljoprivrednike: Grad daje podsticajna sredstva u oblasti voćarstva, povrtarstava i ratarstva

Izvor: Blic, 29.Apr.2024

Sekretarijat za poljoprivredu Beograda objavio je danas javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava u oblasti voćarstva, povrtarstva i ratarstva na teritoriji grada Beograda u ukupnom iznosu od 60 miliona dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.