Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 02:31

Nedeljni horoskop do 24. jula: Lavove čekao, Device su na prekretnici, a ovaj znak je pred velikim gubitkom.

Šta predviđa nedeljni horoskop do 24. jula Iznad
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Veliki ste korak ispred drugih, jer možete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da moderniji pristup zajedničkim temama ili interesovanjima donosi dugoročni uspeh.

Postavljajte prestroge kriterijume za voljenu osobu, ali i vaše ohrabrenje može imati blagotvoran efekat na više načina. Emocionalni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se poboljša zajednički odnos.
Bik
Delujte pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. U stanju ste da prenesete kreativne impulse i kreativnu energiju u svoju okolinu, što vam olašava realizaciju mnogih planova koje imate. Nema potrebe da preuzmete bilo kakve finansijske rizike ili se zadužujete.
Ponekad precenjujete svoju ulogu ili mogućnosti u vezi sa voljenom osobom. Pažljive slušajte poruke koje dobijate od bliskih ljudi. Bolje je pokazati više skromnosti u svom ponašanju.
Čitati:Fatalna ljubav ovog leta čeka samo 3 znaka – Evo kome će svadbena zvona zvoniti Blizanci
Situacija oko vas deluje veoma promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je držati se dokazanih pravila i izbegavati bilo kakav rizik. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijate bolje uslove ili za sledeći period.
Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, pa odnos sa partnerom doživljavate kao stvaranje vaših „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.
Rak
Aktivno učestvujete u različitim razgovorima i preuzimate inicijativu kada god postoje dobri uslovi za neki uspeh ili dobitak. Ne obraćajte više pažnje na tuđe komentare, pripremljeno kada nisu u skladu sa vašim osnovnim stavom.
Vaš ljubavni partner je veoma inspirativan i navodi vas da se slobodnije izražava. Ponekad ste u stanju da se saglasite sa voljenom osobom na vrlo jednostavan način, bez posebne priče ili ubeđivanja.
Shutterstock
Lav
Postoje važni ciljevi koje možete postići u različitim fazama ili na neki zaobilazni način. Stalo vam je da smislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati gotovo sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u ceni pravih vrednosti.
Očekuje vas pozitivan preokret u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Neka vas vaša osećanja vode.
Devica
Imate dobar osećaj i uspeh vam je na dohvat ruke. Finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard će vas najviše obrađivati. Ne samo da imate dobre poslovne ocene, već dobijete i novi broj pristalica, tako da u većoj situaciji prolazite lakše ili bolje od drugih.
Osećate da ste na emotivnoj prekretnici i rado prihvatite različite izazove. Ljubazni događaji koje osećaju imaju svoj neobičan šarm i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.
Čitati:Mesečni horoskop za JUL – Opremite se strpljenjem, biće zauzet period ZA SVE Vacanci
Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju više angažovanja ili nove dileme koje ćete morati da rešite veoma ekspeditivno u najkraćem mogućem roku. Tražite nečiji savet na vreme kada pravite finansijske cene i ulaganja.
Imajte pritisak da partner nešto nešto krije, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili javlja nervozu. Ponekad možete nepotrebno da zamišljate stvari koje drugi ne vide i preuveličavate svoje ideje.
Škorpija
Delujte veoma ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se bilo ko suprotstavlja po bilo kom osnovu. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neku vrstu rizika ili veće ulaganje novca.
Potreban vam je porodični sklad i nečije prisustvo da biste postigli što bolju psihičku ravnotežu i priliv kreativne energije. Parter vas lako može podstaći na pozitivnu reakciju i izliv emocija.
Shutterstock
Strelac
Morate da smislite dobar plan i da ostanete poslednji u svakoj fazi implementacije, posebno kada ste ispred kolege kada vas izazivaju. Posle dužeg poslovnog ubeđivanja, situacija će se promeniti u vaš korist, ali ćete morati da ostanete uporni i poslednji.

Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete izraziti sve svoje prerane želje. Vaš partner vas iskreno podržava i ohrabruje da igrate aktivnu ulogu.
Jarac
Ulažete velike napore da postignete pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali ima izuzetnih situacija koje poremete vaše planove i poslovnu koncepciju. Treba da se rasterete dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se bavite više partija istovremeno.
Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, posebno u situacijama kada vam partner deluje suprotno ili nezainteresovano za vaše ideje. Želite više nežnosti.
Čitati:Otkrijte šta ste u KELTSKOM HOROSKOPU! Postoji 13 znakova, od kojih svaki krije neverovatno značenje Vodolija
U zavisnosti od vašeg ličnog interesovanja i motivacije, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje rezultate. Potrebni su vam različiti diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročne rezultate.
Uživajte u različitim situacijama u svom ljubavnom životu. U vezi sa voljenom osobom postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.
Riba

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.