Nedeljni horoskop: Vagu čeka flert, Škorpiju nova poslovna faza

Izvor: B92, 19.Jun.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Vagu čeka flert, Škorpiju nova poslovna faza

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 19.06. do 25.06.2017. godine.

Ovna čeka uzbudljiva nedelja. Od prvog radnog dana imaće osećaj da su bačeni u vatru, a ništa im ne preostaje sem da se smire i strpe da nervoza i stres prođu. To se može odraziti i na ljubavne odnose, a s obzirom da je mlad Mesec u polju doma i porodice, savetuje vam se da se poradite na kompromisu i trpeljivosti.

Kod Bikova je takođe prisutna nervoza, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pre svega odnosi na posao, gužve, brzine i zbrke. Kolege će imati promenljivu energiju, te su dogovori dosta otežani. Imajte u vidu da će vas sustići neki veći troškovi, te pripazite na finansije.

Ostatak nedeljnog horoskopa možete pročitati OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Devicu očekuje ljubav a Strelac zrači pozitivnom energijom

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jun.2017

Vaš horoskop za nedelju: 19.06.2017. – 25.06.2017. OVAN Foto: Pixabay U skladu sa svojim afinitetima birate posao za koji Vam se cini da ima najvise izgleda za uspeh i siru afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite odredjene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.