Najveći lažovi horoskopa: Njima ne možete da verujete!

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Avg.2023, 20:02

Najveći lažovi horoskopa: Njima ne možete da verujete!

Otkrivamo vam koji su to najveći lažovi horoskopa. Neki horoskopski znaci su, s jedne strane, verni kao prijatelji, a sa druge su jako dobro savladali laž i prikrivanje. Dakle, ako vam ikada zatreba neko da laže za vas, što se svakom može dogoditi, onda treba da znate kome da se obratite, posebno ako je to u vašem bliskom okruženju. I ne brinite! Prepustite to njima i neće vas niko otkriti… Najveći lažovi horoskopa BLIZANCI Ovaj znak je pravi profesionalac u laganju. Blizanci su po >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << prirodi pripovedači i vrlo dobri u tome. Pričaju brzo, pričaju previše, pa ih je nemoguće pratiti, oni skreću s teme na temu…. Njihova fleksibilnost i snalažljivost će vas spasiti ako vam je potrebno da vas neko pokrije ili laže umesto vas. NAJVEĆI LAŽOVI HOROSKOPA- VAGA Jedan poznati astrolog je jednom nazvao Vage „nasmejanim Škorpijama“. Ovaj nadimak im je dao jer na svoj sladak i dobroćudan način lako bacaju pepeo u oči drugima, a da niko ne posumnja. Vaga može lako da vas pokrije ako vam je prijatelj i ne morate ni da je pitate. Jednom kada mu kažete svoj problem, on će biti voljan da laže za vas bez problema. I bez bojazni da će ga neko otkriti. RIBE Ribe su majstori laži, jer obično, pre nego što ih kažu, dođu do tačke da i sami poveruju u svoje laži. Razloge za laganje kriju u izreci ” to je za tvoje dobro”, jer smatraju da je ponekad bolje lagati nego da povrede voljenu osobu. Lepota i zdravljeSIphotography/iStock/Getty Images Plus via Getty ImagesThe post Najveći lažovi horoskopa: Njima ne možete da verujete! appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najveći lažovi horoskopa: Njima ne možete da verujete!

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Avg.2023

Home Horoskop Astro svet Najveći lažovi horoskopa: Njima ne možete da verujete! Otkrivamo vam koji su to najveći lažovi horoskopa.. Neki horoskopski znaci su, s jedne strane, verni kao prijatelji, a sa druge su jako dobro savladali laž i prikrivanje. Dakle, ako vam ikada zatreba neko da laže...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.