Najtačnija tabela za računanje podznaka otkriva nepoznatu stranu vaše ličnosti (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2023, 12:55

Najtačnija tabela za računanje podznaka otkriva nepoznatu stranu vaše ličnosti (FOTO)

Podznak je onaj znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na istoku. Dok se horoskopski znak izračunava po poziciji Sunca u trenutku rođenja, pa otud i naziv – znak Sunca, podznak se ponekad naziva i izlazeći znak na istoku.
Horskopski podznak se menja na, otprilike, svaka 2 sata, budući da se astrološka sazvežđa tako “kreću” da svih 12 znakova proputuje nebom za 24 sata.
Jedno od tumačenja podznaka je i da on pokazuje kako nas okolina, zapravo, doživljava – podznak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << određuje izgled i ponašanje ljudi.
Retko kada se dogodi da osoba ima isti znak i podznak, obično se veruje da su ti ljudi predodređeni za uspeh i velike stvari u životu. Kombinacija znaka i podznaka daje lsiku kakva je neka osoba u psihološkom i energetskom smislu. Horoskopski znaci se dele po elementima, vatreni Ovan, Lav i Strelac (temperamentni i strastveni), vodeni Rak, Ribe, Škorpija (emotivni i romantični), vazdušni Blizanci, Vaga,Vodolija (komunikativni i avanturisti), zemljani Bik, Devica, Jarac (ambiciozni i racionalni).
Kada se spoje element znaka i podznaka, nastaje prava astrološka analiza koja vam može otkriti vrline, mane i tajne vašeg bića.
Kako da izračunate šta ste u podznaku?
U galeriji ispod u tabelama pronađite, mesec rođenja, dekadu u kojoj ste rođeni i sat rođenja. Horoskopski znak kod kojeg se spajaju sva tri parametra otkriva vaš podznak.
Izvor: Blic žena
Muškarci rođeni u ova 4 znaka vole slobodu više od svega i teško će se skrasiti pored jedne osobe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.