Najsrećniji dani u avgustu za svaki znak horoskopa!

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Jul.2023, 21:30

Najsrećniji dani u avgustu za svaki znak horoskopa!

Neki datumi mogu nam dati posebne sposobnosti stoga proveravamo astrološki kalendar. Evo koji su najsrećniji dani u avgustu!
Kao i svakog meseca, sazvežđa i položaj zvezda donose manje ili više povoljne dane za svaki znak Zodijaka.
1. avgust – Pun Mesec u Vodoliji
Vodolija je znak koji ceni svoju nezavisnost i slobodu. Pun Mesec u Vodoliji će istaći ove kvalitete u svakom od nas i podstaći nas da se oslobodimo ograničenja ili zastarelih uverenja. Ovo je vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kada se osećamo autonomnije i spremnije da prihvatimo nove izazove. Spremite se da budete inspirisani novim idejama, eksperimentima i nekonvencionalnim pristupima rešavanju problema. Sada se osećamo otvorenije za nove mogućnosti i spremni smo da probamo nešto novo. Pored toga, pun Mesec u Vodoliji aktivira naš osećaj zajedništva i inspiriše akciju za dobrobit društva. Osećaćemo veću solidarnost sa drugim ljudima.
3. avgust – Mesec u Ribama u opoziciji sa Marsom u Devici Ovaj događaj će poboljšati našu emocionalnu reakciju i sposobnost da pokupimo podsvesne signale i intuitivne senzacije. Moći ćemo bolje da razumemo svoje emocije i emocije drugih ljudi, kao i da budemo otvoreniji za intuiciju i znakove odozgo. Ovaj aspekt u nama aktivira saosećanje prema drugim ljudima i sposobnost da razumemo njihove misli i osećanja. Postaćemo prijemčiviji za energiju i potrebe onih oko nas, što može inspirisati nove saveze i ojačati postojeće. Pored toga, ovaj aspekt stimuliše kreativnost i maštu. Moći ćemo u većoj meri da otkrijemo svoj kreativni potencijal.
Najsrećniji dani u avgustu- 11. avgust – Mesec u Raku Kada je Mesec u Raku, to jača našu emocionalnu vezu sa nama samima i onima oko nas. Osećamo veći sklad sa svojim mislima i osećanjima, bolje razumemo sebe. Postajemo osetljiviji, brižniji i pun razumevanja prema svojim najmilijima. Aspekt aktivira intuiciju i pomaže da se pronikne u samu suštinu stvari. Pored toga, aspekt podstiče kreativnu energiju i sposobnost da vidimo lepotu u svetu oko nas. Uživaćemo u kreativnosti i bujnoj mašti.

17. avgust – Merkur u Devici suprotstavljen Saturnu u Ribama Aspekt će nam dati priliku da aktiviramo oštar, logičan i analitički um. Konačno, moći ćemo da razumemo detalje i sagledamo nijanse, da postanemo što organizovaniji i praktičniji. Kritičko razmišljanje će biti najbolje, iluzije će biti raspršene, za i protiv će se jasno odmeriti i sve laži će postati jasne. Slobodno preuzmite zadatke koje ste dugo odlagali, ovog dana ćete moći jedan po jedan sa spiska zadataka da precrtate zadatke koji su vam bili težak teret.
Najsrećniji dani u avgustu- 30. avgust – Pun Mesec u Ribama Ribe su znak povezan sa intuicijom, duhovnošću i unutrašnjim svetom. Pun Mesec u Ribama izoštrava intuiciju i sposobnost da se stupi u kontakt sa višim energijama i duhovnim aspektima života. Ribe su takođe povezane sa empatijom, saosećanjem i empatijom. Tokom ovog perioda, osećamo se otvorenijim za istraživanje mističnih aspekata života i duhovnosti, što često dovodi do pravih čuda, do događaja koji nemaju racionalno objašnjenje.
Sviatlana Barchan/iStock/Getty Images Plus via Getty Images


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.