Najopasniji znak horoskopa vatreni Ovan!

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2024, 12:49

Najopasniji znak horoskopa vatreni Ovan!

Astrolozi tvrde da je ovaj horoskopski znak među najopasnijima. Ovan je majstor pasivne agresije i često se toliko posveti osveti da zaboravi zašto je uopšte započeo. 
U ljubavi Ovan često izaziva svađe bez potrebe i ne voli da sluša tuđe savete.
Ovan ne podnosi kada ih potcenjuju i nedostatak lojalnosti ih može potpuno ignorisati. Temperamentni su i ne biraju sredstva za obračun sa protivnikom. Ako pokažete svoju najslabiju tačku, očekujte napad na tu tačku.
Njihova osveta može da uključi čak i bliske ljude, kako bi povredili još više. Često se toliko fokusiraju na osvetu da zaborave zašto su je započeli, ali to ih samo dodatno razbesni i tera da je završe po svaku...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.