Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 20:30

(VIDEO) "SVIĐA MI SE ONO ŠTO JE ISPOD MAJICE" Skandal u emisiji uživo, profesor na fakultetu Stamatović uputio voditeljki nedoličan komentar: "Sve vreme sam bio koncentrisan na to"

Voditeljka Irena Tatar, koja na crnogorskoj televizije Tv Adria vodi političku emisiju na kraju snimanja dobila je neprimeren komentar od strane svog gosta, Aleksandra Stamatovića, istoričara i profesora na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UCG se ogradio od nastupa Stamatovića: Najoštrije osuđujemo…

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2024

„Univerzitet Crne Gore, kao najvažnija institucija obrazovanja u potpunosti je posvećen izgradnji tolerantnog i otvorenog društva u kom nema mjesta mizoginim i seksističkim istupima“, navodi se u saopštenju. 16973 pregleda 39 reakcija 11 komentar(a) . .. .. Univerzitet...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.