NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, bićete fatalne svima! Vage, branite svoju slobodu! A vi, Bikovi, pazite kako trošite novac!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, bićete fatalne svima! Vage, branite svoju slobodu! A vi, Bikovi, pazite kako trošite novac!

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Kod vas se u toku naredne sedmice uviđa veća borba nego inače za vaše finansije. Moraćete da budete strpljivij, ali u isto vreme i požrtvovani za svoje lične ideale. Morate da se oslonite na bar još dve osobe u svom okruženju kako bi doveli svoje obaveze do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i kako bi bile uredno urađene. Ne želite da imate propuštene elemente u svom projektu i zato vam treba jači motiv da uspete u onome što trenutno radite. Volite da vas angažuju i uživate da se dajete. Od polovine ove sedmice očekujte i po neko priznanje za vaš rad.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju bićete skloni promeni partnera. Želite da imate jači stav i nešto više elana u periodu pred vama. Ne želite da sedite u ćošku kao nemi posmatrač, već želite nešto više ovaj put. Ukoliko je tu blizu vas jedna Škorpija na koju često mislite ne morate da se snebivate već možete da se zajedno provedete. Planirajte izlazak za vikend.

Zdravlje: Osećate se odlično. Povremene glavobolje vam neće zadavati veće muke tokom ove sedmice.

Šta čeka Bikove i ostale znake, pročitajte na narednim stranama:

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.