NE ZAKLAPAJU! Ova tri horoskopska znaka su najveća GUNĐALA, niko ne može da ih nadjača

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:02

NE ZAKLAPAJU! Ova tri horoskopska znaka su najveća "GUNĐALA", niko ne može da ih nadjača

Neprestano se žale i imaju neke zamerke!

Evo nekoliko predstavnika Zodijaka koji se smatraju najvećim gunđalima.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i sklonosti prema pesimizmu. Kada su pod stresom ili osećaju da nešto ne ide po planu, mogu da postanu prilično negativni i da "gunđaju" o svojim problemima.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i sklonosti prema emocijama. Kada se ne osećaju dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da budu prilično glasni i neprestano da se žale na svoje probleme.

Vaga

Vage su poznate po svojoj želji za harmonijom i balansom u životu. Kada osećaju da nešto nije u redu ili da nešto ne ide po planu, mogu da postanu vrlo kritične i negativne.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj samouverenosti i egocentričnosti. Kada se osećaju ugroženo ili ne dobiju dovoljno pažnje, mogu da budu prilično dramatični i glasni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.