Muškarce ne zanima njihov izgled: Žene u ova 3 horoskopska znaka imaju magnetičnu ličnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarce ne zanima njihov izgled: Žene u ova 3 horoskopska znaka imaju magnetičnu ličnost

Mnogi ljudi se zaljubljuju prvo u izgled.

U žene u ova tri znaka muškarci se zaljubljuju upravo zbog njihove izvanredne ličnosti.

Evo i koji su to horoskopski znakovi:

Žene Ovnovi jednostavno leče. One mogu da se izbore sa svim životnim preprekama i jako im je važno da to prepoznaju i kod vas. U isto vreme su lukave, pametne, a to je za muškarce ubistvena kombinacija.

Detinjasta i nevina, ali veoma logična, kritički nastrojena i stabilna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šta još da poželi jedan muškarac? Device su stvorile onu izreku da se iza svakog uspešnog muškarca nalazi još uspešnija žena. Samo Device stoje ispred njega.

Sposobna je za ono što drugi ne mogu ni da pomisle. Mnoge od njih su naučnice, profesorke, doktorke, rade dva posla i svoju inteligenciju uvek održavaju na zavidnom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.