Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2024, 20:35

Kako je Rene Zelveger posle uloge legendarne bucke skinula 12 kg uz ove 3 namirnice

Rene Zelveger proslavila se ulogom Bridžit Džons. Nagrađivana glumica uoči snimanja morala je dobiti na težini kako bi utelotvorila simpatičnu bucku. Unosila je pozamašne količine pice, milkšejkova i čokolade, hranu bogatu masnoćama i ugljenohidratima.
Po završetku snimanja uspešno je vratila svoju zategnutu i vitku liniju. Kako je izjavila, u tome joj je pomogla stroga dijeta bazirana na nemasnoj ribi, riži i povrću. Takođe, trenirala je dva sata na dan s ličnim trenerom. Dakle, Zelveger se vratila u svoju dva broja manju konfekcijsku odeću pomoću manjih porcija zdrave hrane i aerobnih vežbi.
– Gde god se nalazim, u kojoj god životnoj fazi bila, teretana je zajednički imenilac. Preselim se u LA? Pronađem...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.