MOĆ ih opija, a KONTROLA diže u nebesa! Najveći MANIPULATORI u vezi imaju istu devizu Sve je to za tvoje DOBRO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 23:03

MOĆ ih opija, a KONTROLA diže u nebesa! Najveći MANIPULATORI u vezi imaju istu devizu "Sve je to za tvoje DOBRO"

U svetu astrologije, određeni horoskopski znaci se često opisuju kao veoma moćni i kontrolišu kada je u pitanju njihov ljubavni život. Ovi horoskopski „lideri” često koriste svoje karakteristike da usmere dinamiku odnosa prema svojim željama. Veza sa njima se često može pretvoriti u pakao

U svetu ljubavnih odnosa, dinamika moći igra značajnu ulogu u oblikovanju odnosa. Dok neki preferiraju jednake i fleksibilne odnose, drugi preferiraju veću kontrolu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima.

Prema astrolozima, određeni horoskopski znaci su poznati po potrebi da kontrolišu partnera. Evo o kojim znacima je reč.

Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzitetu i strastvenoj prirodi. Često imaju jaku želju za dubokom emocionalnom vezom, ali i za držanjem kontrole u ​​raznim situacijama. Škorpije mogu biti veoma zahtevne i posesivne u vezi, a ponekad čak i manipulativne. Njihova potreba za kontrolom proizilazi iz duboke želje za sigurnošću i straha od izdaje.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često imaju jaku potrebu da dominiraju. U ljubavnim vezama, Lavovi mogu biti prilično autoritativni, očekujući od partnera da zadovolje njihove želje i potrebe. Ova želja za kontrolom često je izraz njihove potrebe za priznanjem i divljenjem, kao i njihove želje da budu lideri u vezi.

Jarac

Jarčevi cene strukturu, red i ambiciju. U ljubavnim vezama važno im je da zadrže osećaj kontrole i stabilnosti. Oni mogu da postave visoke standarde za sebe i svog partnera i često preuzmu vođstvo u planiranju i donošenju odluka. Njihova potreba za kontrolom proizilazi iz njihove sklonosti ka odgovornosti i praktičnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.