Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2023, 09:05

Lavu i Ribama avgust 2023. godine donosi kataklizmu i najbolje bi bilo da ga prespavaju

Mesec avgust može doneti određene izazove za sve horoskopske znake, ali posebno će teško uticati na dva znaka – Lava i Ribe.
Ovi znaci pripadaju različitim elementima i imaju različite karakteristike koje će biti izložene posebnom pritisku tokom ovog meseca.
Za Lavove, avgust može biti period kada će biti suočeni s izazovima u vezi sa samopoštovanjem i samopouzdanjem. Lavovi su po prirodi samouvereni i vole da budu u centru pažnje, ali tokom ovog meseca mogu se osećati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nesigurno u vezi sa svojim veštinama i sposobnostima. Može se javiti potreba za dokazivanjem drugima svoje vrednosti, što može dovesti do preteranog samopromocije ili osetljivosti na kritike.
Važno je da Lavovi ostanu verni sebi i da veruju u svoje talente, bez potrebe za stalnim odobravanjem drugih.
S druge strane, Ribe mogu osećati veliku emocionalnu napetost tokom avgusta. Ovi znaci su često veoma intuitivni i empatični, što ih čini sklonim apsorbovanju tuđih emocija i stresova. Tokom ovog meseca, Ribe mogu osećati težinu sveta na svojim plećima i suočavati se s osećajem preopterećenosti. Mogu biti skloni izbegavanju konfrontacija i suočavanju s problemima, što može dovesti do osećaja bespomoćnosti.
Ribe treba da se usmere ka samozaštiti i radu na svojoj emocionalnoj stabilnosti, kao i da pronađu načine kako da postave granice prema drugima.
Ovi izazovi ne znače da će ceo mesec biti loš za Lavove i Ribe. Naprotiv, ovo može biti period ličnog rasta i učenja kako da se nosite sa teškoćama.
Lavovi mogu naučiti da ne zavise previše od tuđeg odobravanja, već da veruju u svoju unutrašnju snagu i vrednost. Ribe mogu razviti veštine emocionalne samozaštite i naučiti da postavljaju granice kako bi sačuvale svoju emotivnu ravnotežu.
Izvor: Stil

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.