Ko se sa kim slaže u seksu: Bik i Škorpija ili Lav i Vaga?

Izvor: 24sata, 09.Avg.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se sa kim slaže u seksu: Bik i Škorpija ili Lav i Vaga?

Šta se dešava kada se u krevetu spoje Voda i Vatra ili Voda i Zemlja? Iako ne deluje obećavajuće, dešava se mnogo eksplozivno zanimljivih stvari. Otkrijte koji horoskopski znacu su najkompatibilniji u seksu.

OVAN

Strastveni Ovnovi vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za to. Koketna priroda Blizanaca i njihov nemirni duh poklapaju se sa brzim tempom Ovna, pa lako mogu da ga uzbude. Inteligencija Blizanaca i dovitljivost održavaće Ovna zainteresovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dugo nakon što strasti nestane i zato ovaj spoj može da ima uspešnu dugogodišnju vezu.

BIK

Suprotnosti se privlače, a Bik i Škorpija kao dve suprotnosti ne samo da se privlače, nego ne mogu da se odlepe jedno od drugog. Senzualni i prizemni Bik magnetski je privučen dubinom i strastvenošću Škorpije. Škorpijina višeslojnost održava Bikovu zainteresovanost, pa on stalno traga za Škorpijinom suštinom. Uzavrela hemija između njih dvoje uočljiva je čak i najnepažljivijem posmatraču.

BLIZANCI

Radoznali i zabavni Blizanci vole da eksperimentišu i veoma brzo im dosade poznate stvari. Ovnova želja za akcijom ostavlja Blizance bez daha, pa tako ovaj par stalno nalazi nove načine za uzbuđivanje. Njih dvoje se kroz život kreću neverovatno brzim tempom, upijajući uzbudljive i zanimljive stvari. Oboje su entuzijastični i vole izazove.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Koji horoskopski znak vam najviše odgovara u krevetu?

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Avg.2014, 15:03

Šta se dešava kada se u krevetu spoje Voda i Vatra ili Voda i Zemlja? Iako ne deluje obećavajuće, dešava se mnogo zanimljivih stvari. Otkrijte koji horoskopski znakovi su najkompatibilniji u seksu...OVAN..Strastveni Ovnovi vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za to. Koketna priroda Blizanaca...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.