Kakav vam je horoskop: Ko su škrtice, a ko rasipnici?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav vam je horoskop: Ko su škrtice, a ko rasipnici?

Na pitanje da li je neko materijalista ili je okrenut duhovnim vrednostima odgovor možemo potražiti u horoskopu. Ovo je podela na osnovu položaja Sunca, a za detaljniju sliku neophodno je uzeti u obzir sve planete, naročito Mesec i Veneru. Uopšteno, samo na osnovu sunčevog znaka, to bi izgledalo ovako:

Ovnovi nisu neskromni, ali nisu ni štedljivi. Vole da imaju, ali samo da bi mogli opušteno da troškare. Da bi bili u centru pažnje, spremni su sve da potroše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Bik je škrt. Ambiciozan je i ne voli da ga porede sa drugima. Hvale se svojim materijalnim dobrima, pa i uspesima svojih bližnjih.

Blizanci vole lažno da se predstavljaju. Uživaju u trošenju novca da bi sebi obezbedili luksuz kao što su ekstravagantna putovanja.

Rak ne pita za cenu ako je u pitanju dobro njegove porodice. Zbog toga njegovi postupci mogu izgledati proračunato i oholo, naročito ako se uplaši da će biti emotivno povređen. Pažljivo ulaže svoj novac i nije sklon bespotrebnom troškarenju.

Lavovi su galantni jer vole sve skupocenosti. Ljubav prema sjaju će ih naterati da potroše i poslednji dinar samo da bi na taj način pokazali da su nadmoćni.

Device su detaljisti, pa se na isti način ophode i prema novcu. Troše pametno i pažljivo pa u svakom trenutku znaju koliko imaju na računu. Može se reći da nisu previše širokogrude.

Vage su, kao i Lavovi, bez problema spremne da potroše ogromne svote novca samo da bi sebi obezbedile prisustvo na centralnom mestu mondenskih dešavanja. Pošto nikada nisu dovoljno sigurne u sebe, potvrdu traže u firmiranim i skupocenim stvarima.

Škorpijama se uvek čini da je tuđe slađe. Imaju sklonost da polažu pravo na tuđu imovinu, a i život im često obezbedi takvu poziciju da raspolažu sa tuđom imovinom, bilo da je u pitanju novac partnera ili kroz porodično nasledstvo. Spadaju u tvrdice.

Strelac je širokogrud, jer voli da uživa u svim čarima koje život može da im podari. Nije štedljiv, ali kada je bez novca postaje nesrećan.

Jarac je ekonomičan i racionalan. Kod njega nema bespotrebnih troškova, ulaže na duge staze. Može biti galantan samo ako je u pitanju ulaganje koje će mu, dugoročno, doneti korist u sferi poslovanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.