Kakav ljubimac najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav ljubimac najviše odgovara vašem horoskopskom znaku!

Kakav ljubimac najviše odgovara vašem horoskopskom znaku! Baš kao što nam zvezde mogu reći kakvi nam ljubavni partneri najbolje odgovaraju, isto tako otkrivaju i koji su kućni ljubimci idealni za koji horoskopski znak. U društvu koje životinje će najviše uživati Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav i drugi znakovi saznajte u nastavku teksta. 

Ovan

Ovnovima nikad nije dosadno i retko kad odmaraju. Uvek su puni energije i entuzijazma te teže životu punom avantura. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Njihova energičnost nema granica, a takav bi trebao biti i njihov idealan kućni ljubimac.

Energičan pas srednje veličine biće vrlo srećan kada ide sa vama na dugo pešačenje ili na trčanje kako biste se oboje dobro ‘ispucali’.

Bik

Zavisni i tvrdoglavi po prirodi, Bikovi se vole priviti uz nekoga. Zlatni retriver, labrador i druge vrste izuzetno druželjubivih i vernih pasa zadovoljiće Bikovu potrebu za vernim pratiocem.

Savršen izbor biće i mačka koja voli da se mazi, poput škotske fold vrste koja će svu svoju pažnju usmeriti na vlasnika. Mačke su takođe idealan izbor za Bikove jer ne traže puno brige.

Blizanci

Dovitljivim i oštroumnim Blizancima intelektualni razgovori i stimulišući zadaci igraju važnu ulogu. Uvek su u potrazi za uzbuđenjem. Ovaj znak voli inteligentne izazove pa će tako idealan ljubimac biti životinja koju može naučiti da govori – papagaj.

On će Blizancu doneti uzbuđenje i izazov. Sijamske mačke takođe su idealne za Blizance. Brzo razmišljaju, a dobro ih je nabaviti u paru kako bi se međusobno zabavljale.

Rak

Kućni tipovi po prirodi, Rakovi su vrlo osećajni. Ćudljiv i emocionalan Rak voli da se brine za druge. Zbog toga će ga oduševiti slatki mali hrčak ili morsko prase. Rak će znati da udovolji ovom sitnom delikatnom biću i obasipaće ga gomilom ljubavi i pažnje.

Lav

Strastveni Lavovi vole da budu u centru pažnje i vole da izdvoje novac na skuplje stvari. Zato traže i ljubimca koji će upotpuniti njihovu potrebu da budu ‘glavni’.

A to će sigurno biti ako izaberu dugodlaku veću mačku s kojom će se i dobro razumeti jer lav pripada porodici velikih mačaka. Lav voli i da mu je uvek zabavno pa će dobar izbor biti i pas srednje veličine poput koker španijela, naročito ako ga nauči pokoji trik.

Devica

Za pedantnu Devicu ljubimci koji stvaraju nered u kući nisu najbolji izbor. Vole društvo, ali ne po cenu sopstvene udobnosti. Najbolji krzneni sustanar biće pas koji ne traži puno održavanja (dakle, duga dlaka ne dolazi u obzir).

Ili ribice koje ne traže puno brige, a uprkos predrasudama, mogu da budu itekako dobro društvo. Pričajte im jer one reaguju na vaš glas.

Vaga

Vage su veliki estete i vole sve lepo pa tako žele i da njihov ljubimac bude naočit i, koliko je to moguće, uredan. Prelepa persijska mačka ili preslatki koker španijel biće savršen izbor.

Škorpija

Ovaj moćni znak voli da održava dozu mističnosti. Ispod mirne spoljašnjosti Škorpiona krije se vrlo strastvena osoba.

Pametne, kraljevske mace ili grandiozni psi jednako će mu odgovarati, na primer sijamska mačka ili doga. Oni najhrabriji Škorpioni najviše će pak uživati u društvu reptila.

Strelac

Spontani i slobodoumni Strelac često se u zadnji čas odluči da otputuje negde ili da ode u avanturu u prirodi zbog čega mu treba ljubimac koji ne traži puno brige.

Kornjača ili ribica biće idealan izbor. Ako pak želi ljubimca kog će voditi sa sobom na svoje putešestvije idealan saputnik biće pas.

Jarac

Jarčevi vole puno i naporno da rade i nikada im nije teško da ulože dodatan trud kako bi došli do svog cilja. Sami su vrlo nezavisni pa traže i takvog ljubimca.

Zato pas i nije idealna opcija za njih, ali grandiozna persijska mačka bi mogla biti. Ona će biti Jarčev ponos.

Vodolija

Pomalo ekscentrična Vodolija voli neobične ljubimce, poput reptila, glodara i egzotičnih papiga. Samo imajte na umu da uvek imate nekoga na koga možete računati da će se pobrinuti za ljubimca dok ste odsutni od kuće.

Ribe

Ribe su najveći sanjari zodijaka, nepopravljivi romantičari koji vole da se stisnu uz nekoga. Zbog toga će najviše uživati u društvu preslatkog kunića ili zečića kojeg će priviti uz sebe i maziti ga.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.