Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jul.2023, 21:30

Kakav je svaki horoskopski znak u krevetu? Ovan kao grom, Jarac divlji, Bik održan

Čak i pre seksa, možete proceniti kakav bi neko mogao biti ljubavnik po horoskopskom znaku, a svaki pripadnik Zodijaka ima mane i vrline.
U nastavku pročitajte šta vas čeka u krevetu sa svakim horoskopskim znakom.
Iznad Njegova veština u krevetu može se urediti sa grmljavinom – oni su mešavina energije i sile kojom iznenadjuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole da dominiraju, a seks sa njima je spontan i strastven.
Međutim, nedostatak im je što mogu brzo da bljesnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kao munja, ali isto tako brzo i nestanu – odnosno jure ka kraju. Čini se da teže da budu prvi u svemu, uključujući i postizavanje orgazma, bez obzira na partnera.
Bik Pripadnici ovog znaka su veoma senzualni, a i u seksu su veoma izdržali i imaju nezasitan libido zbog Venere koja njima vlada. Uživaju u dodiru svilenog donjeg veša, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – koristite sva svoja čula u seksu.
Jedan detalj im ne promiče, ali ipak imaju manu – znaju da budu predviđeni u pozama, vremenu i mestu samo radnje.
Blizanci Pripadnici ovog znaka su energetski i radoznali, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, spremni su da isprobaju sve poze, pomagala i stvaraju svaku fantaziju…
Ali, kako imaju kratak interval koncentracije, može i njihov libido – koliko brzo mogu da „pucaju”, mogu i da se ugase i kažu da bi radije gledali TV.
Rak Niko vas neće držati tako jakim, bliskim i jakim kao pripadnici ovog znaka. Svojom senzualnom prirodom lako prenosi svoje emocije na seks, zbog čega partnera sa njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i pravu vezu.
Mana? Isti brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može postati neosetljiv, a seks može biti grub i hladan, posebno ako je ljut na partnera.
Lav U seksu pripadnici ovog znaka žele kraljevski protokol – od predgre sa pet činova, maratonskog seksa i dugog milovanja posle. Sa njima se partner oseća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, punoj drami i inovativnosti.
Ali njihova mana je što ponekad više razmišljaju o svom zadovoljstvu nego o partnerskom – što ih može učiniti lenjim kada je u pitanju maženje, dok će bez problema uživati.
Devica Pripadnice ovog znaka su fokusirane na to da udovolje drugoj strani, osećaju se seksi u tom činu i još su uzbuđeni. Neprestano stiču nove veštine i vreme iznenadjuju svog partnera, koji zaista može da uživa u seksu sa njima uz potpunu opuštenost.
Njihova mana je što su na početku veze uvek za akciju, ali vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks.
Vacanci Za pripadnike Vage seks počinje mnogo pre svođenja – komplimente, lepe gestove i razgovor vide kao uvod u strastveno iskustvo. Kod njih je seks divno iskustvo, obraćaju pažnju na odeću, mirise, atmosferu…
Njihova mana je što mogu očekivati da im partner čita misli, odnosno neće verbalno izraziti tačno šta žele i žele, što ih može učiniti frustriranim i pasivno-agresivnim.
Škorpija Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasitni libido ih tera da mnogo pažnje posvete fizičkoj strani ljubavnih odnosa.
Od partnera zahtevaju punu predaju i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojima oboje uživaju, a seks nikada nije došao. Njihova mana može biti to što mogu da preteruju sa fetišima, a zbog durenja i besa mogu da uskrate seks, kojim se muče.
Strelac Seks sa istraživačkim i liberalnim i ličnim pripadnicima ovog znaka na vožnjama u zabavnom parku. Strelac će vas baciti na sve strane i preplaviti vaša čula, pa čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.
Koliko god da su dobri ljubavnici koji mnogo pažnje posvećuju korisnicima, nedostatak im je što seks može delovati bezlično, odnosno mogu osobu sa kojom se spajaju pretvoriti u objekat za zadovoljenje svoje požude.
Jarac Ispod promišljene i kontrolisane ljudske Jarca krije se pravo iznenađivanje – seksualno radoznao i snažna, pa čak i pomalo neobičan um. To što ih mnogi potcenjuju koriste kao svoju prednost, a ko god ustane iz Kreveta iznenađen je koliko se daju u seksu.
Mana im je što im je, kao i dobrom vinu, potrebno vreme da se opuste i sve to kažu partneru – neće to pokazati u kratkim avanturama jer im je potrebno vreme da se opuste.
Vodolija Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu gde mogu da eksperimentišu i istražuju. Za njih ne postoji tabui i osude, pa su idealan partner da bez stida isprobate sve što ste ikada poželeli, a svoje izopačenosti će vam rado otkriti.
Njihov nedostatak je što se seks sa njima može pretvoriti u više fizičko, a manje emocionalno iskustvo.
Riba Pripadnici ovog znaka su veoma intuitivni i razumeju „govor tela” svog partnera i korak su ispred svega – znaju šta hoće pre nego što sam izgovorio. Zato vode ljubav svim čulima, gotovo umetnički, sa puno leptira i trnaca na koži.
Ali ponekad funkcionišu po principu crno-belih, pa imaju nedostatak što se naginju ili više sebičnom ili više pustljivom ponašanju u seksu, prenosi 24sata.hr.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.