Izvor: Piplmetar.rs, 17.Okt.2023, 01:30

Horoskopski znaci koji ne prezaju ni od čega: Pašće nisko da bi dobili šta žele

Horoskopski znaci koji su spremni na sve neće prezati ni od čega. Sa njima morate biti oprezni, naročito ako znate da žele nešto što vi imate.
Horoskopski znaci koji su spremni na sve Ovi horoskopski znaci su spremni da se ulizuju, glumataju i da zavaraju sve plasirajući lažnu sliku o njima. Dakle, ići će veoma nisko da bi dobili to što žele, bilo to nešto emotivnog karaktera ili nešto materijalnog tipa.
Blizanci Blizanci se mogu okarakterisati kao znak koji nema nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kočnica u svom životu. Ukoliko se na nešto odluče, oni će to učiniti po svaku cenu. Oni su pobornici stava “u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno”. Upravo zbog toga i u trenucima kada nešto vide kao bitku, neće im biti teško da padnu veoma nisko kako bi je dobili. Koristiće se raznovrsnim metodama da dobije to što želi, uključujući i lukavstvo, snalažljivost i inteligencija. Oni su generalno veoma komunikativni i sa velikom lakoćom se nose sa ljudima. Blizanci kada nešto pružaju, očekuju da će zauzvrat dobiti mnogo više.
Horoskopski znaci koji su spremni na sve: Škorpija Škorpije su po prirodi nemilosrdne. Oni mogu sve i od njih očekujte najneverovatnije. Sposobni su da odu daleko ako nešto žele da dobiju. Ništa ne čine slučajno i bez plana i korist uvek mora biti velika. Njima sitnice ništa ne znače. Kod njih je u igri sve ili ništa. Čak  i ako moraju da se prave fini, bez problema će to učiniti. A potom će ponosno trijumfovati o svojim veštinama kada dobiju to što žele.
Ribe Ribe su još jedan znak kojima neće biti teško da urade bilo šra, samo da dobiju ono što je predmet njihove želje. Ne interesuje ih mnogo šta će drugi reći jer on dobro zna šta radi u svoju korist. Oni su spremni da glume i da stvore lažnu sliku kolegijalne osobe, a da u stvari misle samo na sebe. Čak i u ljubavnom životu, deluju požrtvovano dok se ne ućute. Onda prelaze u manipulativni režim i povlače sve konce.
fizkes/GettyImagesPlus


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.