Horoskop: On voli da menja žene, a ovo je trojka preljubnika!

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop: On voli da menja žene, a ovo je trojka preljubnika!

Horoskop kaže da on voli da menja žene ali ne i da ih vara. Izuzetno je ljubomoran i sujetan – svoju partnerku želi samo za sebe. A ovo je trojka preljubnika! Prevariće vas – garant! Bolje ne razmišljajte!

Muškarac u ovom znaku ume da zavlada ženom i svim njenim čulima, tako da za nju postoji samo on. Svi ostali muškarci naspram njega su blede senke.

To čini tako nenametljivo pa žena nikad ne postaje svesna da postepeno postaje njegova „robinja” u ljubavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Izuzetno je ljubomoran i sujetan – svoju partnerku želi samo za sebe.

S druge strane, voli da menja žene, ali ne i da ih vara. Dok je s jednom ženom, on pripada samo njoj, bez obzira na to da li veza traje nedelju dana, mesec ili godinama.

To je muškarac Vodolija.

Veličanstvena trojka preljubnika. Prevariće vas – garant! Bolje ne razmišljajte!

Blizanci

Oni varaju iz čiste dosade. Blizanci ne vole rutinu, a ako u vezi osete da se približavaju toj kategoriji, bez problema će potražiti nešto novo kod nekog drugog.

Lav

Koliko god pažnje davali Lavu, verovatno nije dovoljno. Lavovi su opsednuti idejom da se svet vrti oko njih, a ako na sekundu nisu zadovoljni količinom pažnje koju dobijaju, brzo će je dobiti od nekog drugog.

Škorpion

Škorpioni su vrlo seksualna bića, a to najčešće znači i da će imati seks s ljudima s kojima nisu u vezi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.